Gulserenkvk Melisaa12 bunu doktoruna söylemeyi unutma belki magnezyum takviyesi verir genellikle magnezyum rahatlatıyor. Benimde yeni başladı o ağrılarım 23+2 yiz muayene günümü bekliyorum
poyrazinannesi3547 Melisaa12 hamileliğin ilk ayından beri kuyruk sokumu bel ağrısı var enfeksiyon var geçmedide bi türlü magnezyum yazdılar ama sadece kramlara iyi geldi 28 +4 haftalık hamileyim bakalım tüm bebişler hayırlısıyla dogsunlar inşallahta
Hifaefraimm Melisaa12 cnm benimde kutruk sokumu ağrım var ve 16+6 yım bizimkiler kuyruğun düşmüş tabirini veriyorlar ama bilmiyorum bir kaç kişi kıl dönmesi olabilirde dedi oturamıyorum kalkınca batıyo ağrısı feci bir şekilde hamilelik ten daha zor
Melisaa12 Gulserenkvk Söyledim ve aldığım yanıt minoset içebilirsin oldu. Bende her ne kadar doktor dese de hap kullanma taraftarı değilim ya
Gulserenkvk Melisaa12 düzenli olarak sade soda içebilirsin onun da faydası olur eğer magnezyumdan kaynaklıysa. Bazen doktorların iyi saatte olsunlarına denk geliyoruz sanırım 🙄
Didem_k Magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabilir. Kızılayın magnezyumlu sodası var ondan mutlaka tüketmeni öneririm. Ve takviye magnezyum alıyorum ben.
Piraye2021 Ben yaşamıştım 8. Haftada bir başladı 23 deyim devam ediyor. Sadece parol içebileceğim söylendi. 5 kadın doğum dr ve 1 ortopedi dr na gittim çözüm öneren olmadı. Sadece oturma simidi söylendi o kadar.
Hifaefraimm Piraye2021 kuyruğun düşmüş dendi mi sanada koz ben o kadar acı cekiyorum ki şuan anlatamam onaltıyı bitrdim bitircem bu gece ama ben kuyruk sokumu ağrısından ölüyom artık bacağıma kadar vurdu düşün ceviz tanesi kadar şişmiş dokununca belli
Hifaefraimm Piraye2021 hımm kuyruk aokumu tarafın şişmiş olabilir mi peki yada kıl dönmesi de olabilir
Piraye2021 Hifaefraimm yok hayır benim rahmim ters olduğu için büyüdükçe geriye baskı yapabileceğini söyledi doktor çünkü öncesinde hiçbir şikayetim yoktu