tgbakoc İyi geceler kızlar 🌺 21 haftalık hamileyim ve çok ciddi bir kabızlık sorunu yaşıyorum doktor dışkı yumuşatıcı şurup verdi ama işin gerçeği kullanmıyorum tamamen doğal yollarla bi çözüm bulmaya çalışıyorum. Herhangi bi ilaç bu dönemde kullanma taraftarı değilim. Buda benim prensibim işte. Kiminize doğru kiminize yanlış gelebilir. Az önce kiraz sapı çayı demledim içtim bir kupa bardağının yarısı diyebilirim. Sonra bitki çaylarının faydası zararlarına baktım meğer kiraz sapı gebelik döneminde kan sulandırıcı etkisi nedeniyle önerilmiyomuş. Herhangi bi sorun yaşamam herhalde dimi ?
Nihal-7 tgbakoc Allah’ın izniyle yaşamazsın içini ferah tut ☺️ adı üzerinde herşeyin fazlası zarar..bundan sonra dikkat edersin ☺️
Handan_65 tgbakoc Gebelikte bitkisel şeylerden uzak durman lazım adet söktürücü o sıkıntı olmaz insallhda bidaha içmeyin
Hande1 tgbakoc ben de odem attirici olarak kiraz sapi cok defa ictim hic bilmiyodum. Hatta 2 hafta oncesine kadar ictim cok sukur bisey olmadi ama siz icmeyin benimki bilgisizlikten oldu :) susn 37.haftamdayim
mucizegebelik6 tgbakoc bundan sonra hic bi bitki çayı tüketme kabizlik icin sabah aç karna bi kuru kaysi yeyip arkasına bi bardak su iç sıvı tüketmeye çalış
yaren-1 Bütün bitki çaylarından uzak durmak gerekiyor tabi ki gebelikte ama 1 kere kullanmışsanız sorun olmaz kabızlığın en doğal çözümü bol su tüketmek
Mervisogretmen Merhaba, bir kez içmekten bir şey olmaz ama kiraz sapı çayı önerilmiyor gebelere, söktürücü özelliği var, aklınızda bulunsun. 🍒 🥰