offlineanne Bu duşakabin beni delirtecek. Milletin duşakabini cam gibi hiç su lekesi yok benimki full su lekesi. Allah aşkına yok mu bunun bi yöntemi su tutmaması için. Üzerine yağ falan mı sürsem su yapışmasın diye ya delircem bi akıl verin
Ece003 offlineanne bende çözüm önerisi bekliyorum o halde 🤣cifler mi dersin çamaşır suları mı duşa kabin temizleyicileri mi kireç çözücü denedim olmadı sirkede işe yarmadı 🤷♀️
Clementinee offlineanne su tutar canım ama su zımparası alabilirsin su zımparasıyla sürekli suyla beraber temizle mis gibi oluyor. Susuz yaparsan çizer armatürleri bile yapabilirsin.
Nnurdan offlineanne Migros’un banyo temizleyicisini kullanıyorum çok memnun kaldım duştan sonrada soğuk su tutup minik el çekpasıyla çekiyorum pırıl pırıl
Sekerfasulyesi offlineanne bazı camlar çok leke tutuyor benimki de öyle yardımcı abla porçöz bile denedi yok lekeler gitmiyoreeeee
Feyzaveannesi offlineanne Duşa kabin dedin içim ürpedi 🤦🏻♀️ geçen ben duştayken bombo gibi patlamasın mı camı 🤦🏻♀️ karnım ellerim ayaklarım hep delik deşik oldu. Şükür Allah’a karnıma büyük bir cam saplanmadı. Hala da neden patladığını anlamıyorum. Aman sizler dikkat edin. Silerken falan dikkat edin. Ben şükrettim kızım yanımda olmadığı için
mhtpmhtp offlineanne su lekeleri aslında suyun kireci. Bende sürekli çamaşır suyu cifle yapıyordum fayda etmemeye başlamıştı. Sonra rossman ın kireç çözücüsünü tavsiye ettiler şimdi temizlemeden 10 dk önce sıkıyorum bekletiyorum direk duruluyorum tertemiz hatta musluklara bile sıkıyorum onları da çok güzel temizledi
Bebegim4 offlineanne hahha😂😂😂 yeminle kendimi gördüm bi an , anlık sinir krizi geçirttiren durum 🤦♀️ Kuzu A101 den sirkeli deterjan var fısfıslı ben onunla bide mikrofiber bezle siliyorum sonra bi güzel kalan nemli bezle üstünden geçiyorum çoğu zaman mutlu son 😅
muges44 Cinarsmom21 Ben bir kere onu yaptım kokudan geberip gidiyodum maske takmama rağmen nasıl dayandın
Kizannesi92 offlineanne Fisfisli bir şişeye bulaşık makine parlatıcısı yarı yarıya sirke koyun duşakabini önce normal yıkayın ben cifliyorum bazen bazen aspirin bazen de banyo temizleyicisi kullanıyorum sonra sirkeli karışımdan döküp yıkıyorum zaten hamileyim son zamanlarda bunları kendim yapamadığımız için eşime tarif ediyorum o yapıyor onbeş gün belki bir ay tertemiz kalıyor su lekesi tutmuyor
Kizannesi92 offlineanne Bide ben bu karışımı yaptığımdan beri yikadiktan sonra kurulamiyorum bile banyo yapınca da kurulamiyorum çünkü eşime hem yıka hem kurula değince o kadarını yapmıyor yıkayıp çıkıyor yinede su lekesi olmuyor
Ozoo1 offlineanne benimde sinirimi bozuyordu duşakabindeki su lekeleri bide musluklardaki su lekeleri çözümünü bulaşık parlatıcısında buldum. Bulaşık makinesi parlatıcısı ile muslukları falan da yıkıyorum mis gibi oluyor yeni gibi parlıyor camlarda hiç iz kalmıyor
mhtpmhtp ylzsa rossman da canım domol marka power sprey kireç ve kir çözücü diye yazıyor arkasında mavi şişe de
yarencaliskan offlineanne ben cifin sprey kireç çözücüsünü kullanıyorum onunla duş almadan bir güzel köpürtüyorum sonra yıkayıp kuruluyorum 1 hafta kireç tutmuyor canım
RavzaNur_90 offlineanne Fısfıslı bir şişenin içine limon tozu üzerine kaynar su sonra duşakabine sık mis gibi olur 👍