Kumru_ zeynnn5441 Bir gün çokokrem bir gün peynir☹️ (tavsiye değildir 😂) Düzgün bir kahvalti alışkanlığım yok maalesef
deletedmom87894 zeynnn5441 biberli yumurta peynir zeytin patates tava fazla yapmıyorum sadecr pazarları güzel hazırlıyorum😂
Ece003 Kumru_ benimde öyle genelde akşam pişen yemekten yiyorum en nefret ettiğim öğün kahvaltı bizim evde hiç doğru düzgün kahvaltı yapılmamıştır sabaha akşam sulu yemek yiyebilirim ama kahvaltı asla
Hande1 zeynnn5441 kesinlikle 2 yumurta. Ben omlet olarak yiyorum ama ne sekilde seviyosaniz yumurtayi eksik etmeyin bence. Protein onemli. Ve kesinlikle peynir olacak. Gerisi teferruat 🥰 gun icinde 2 bardak sut veya mutlaka yogurt,meyve
Ece003 zeynnn5441 en sevmediğim öğün kahvaltı kalktığımda akşamdan kalan yemek yoksa resmen isyan ediyorum yine mi peynir zeytin diye bu yüzden akşam yemeğimi fazla yapıyorum bir tık daha sabahta yiyorum zaten kahvaltıda peynir zeytin domates salata hariç başka birşey yiyen varsa lükse giriyor bence 🤣
Clementinee zeynnn5441 Peynir Zeytin Yumurta Domates Salatalık Ceviz Biber Roka Havuç Bazen Kivi ( Havuç yerine ) 2 Dilim yulaflı wasa ekmeği
Asyaveannesi36 zeynnn5441 2yumurta kaşar rendeliyorum içine ceviz az maydonoz roka salata domates portakal suyu bazen kaşarlı tost
Alka zeynnn5441 tost haşlanmış yumurta 1 kaşık pekmez 1 bardak süt salatalık domates zeytin peynir ekmek 🙄 bı gün böyle .bı gün genelde usendigimde cici bebeyle süt mama gibi .🙄😂 Bazende nesquikli mısır gevreği süt .😂 Genelde ama birinci gibi . Diğerleri usenince. Ya da geç uyandiysam .
ecemsmom zeynnn5441 pekmez bal kaymak krem peynir ,burgu peynir , salatalık , yumurta, bazen patates,bazen menemen,bazen coco cops 😂 Hepsini bir yemiyorum tabi yiyebildigim kahvaltılıkları saydım 😂