SrpCiveKl Merhabalar benim bebeğim normalde çok hareketliydi buğün hareketlerini derinde ve çok cılız hissediyorum 28+2 haftalığım daha önce bu haftalarda bu durumu yaşayan hamile arkadaşlarımıza sormak istiyorum normal mi şimdiden Teşekkür ederim 😊😊 Çünkü dün biraz karın ağrısı be belim ağrıdı bu yüzden merak ettim
Fulyag SrpCiveKl benim 1 haftadır eskisine göre şiddetinde azalma var hissediyorum ama derinden sağlık ocağındaki ebe artık yavaş yavaş yeri daraldığı için normal dedi umarım öyledir 😌
Beratalpinannesii SrpCiveKl aynı gün ve aynı şeyi yaşıyız resmen dün doktora gitcektim tekmeleri çok hafifti bu ara sürekli bi yerlere gittik dinlenmedim diye mi böyle oğlusum bilmiyom ama
Ayse1608 SrpCiveKl Bende 28+1 im bugün resmen zorla ben hareket ettirdim ben güçlü değildi 🤔 Formda aradım durdum ☺️
tgcaty SrpCiveKl 35 haftalıgım karnımı delip çıkacakmışcasına hareket eder ama dün o kdr sakındı ki korktum açıkcası bgn normale döndük arada oluyor sanrm
Gul_hamad Ben 22 haftamdayim son 2 gundur hix hissetmiyorum. Eskiden sabahlari ya da aksamlari haraketlerini hissediyordum. Ama simdi tık yok. Yarin doktora gidicem (
SrpCiveKl Gul_hamad anladım canım benimde o haftalarda öyleydi ama sonra hareketleri daha sertleşti ama buğün cılız benimde kontrolüm 8 ağustosta
SrpCiveKl Prensesimibekliyoruzz ne bilim canım ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum normalde sabahları yemek yedikten sonra süper güçlü vururdu buğün çok cılız varla yok arası
Gul_hamad Prensesimibekliyoruzz hissedip sonra bir anda hissedemeyince tuhaf oluyor insan,özluyorum gercekten...
Epelinkiran Normaldir hergün aynı şiddetde hissedemezdiniz. Nası siz hergün aynı enerjide olmuyosanız bebek için de geçerli. Doktorum bana 2-3 saatte bir hareket ediyosa sorun yok dedi. Zaten bi süre sonra belli saatlerde hareket etmeye başlıyo
SrpCiveKl Beratalpinannesii canım ben hiçbiryere gitmiyorum korkudan sürekli dinlenmem gerekiyor ve bende dinleniyprum bir yemek yapıyorum sonra başka bişey yapmıyorum
Ayse1608 SrpCiveKl Birde artık kasıklarımda hafif ağrılar oluyor doktorum artık baskı yapıyor dedi ama insan tedirgin oluyor
Cigdem91 SrpCiveKl 27+2 de benimde öle olmuştu 2 gün çok az hareket etti şimdi 29+0 olduk geçen haftadan beri acayip hareketlendi maşşallah düzene yeni yeni giriyorlar galiba 🤗😇