Poyrazbebis Doğum Sağlık Yeni doğan kanda enfeksiyon PPoyrazbebis40 dakika önce Merhabalar ben pazar aksami normal.dogum yaptm kendi sancimla 3 . Dogumum bebekle aramda kan uyusmazligi cikti birde bebegimde sarilik gelip gidip kan aldilar cocugumdan bir kan alana kadar rezil ettiler her heri delik desik ve bu islem 3 kez yapildi sarilik hafiflemisti banada kan uyusmazligi ignesi yapldi bugunde alinan kan sonucu beyaz kan dusuk kaninda enfeksiyon var dendi baska hastane yogun bakimina sevk edildi ama bu karar 3.4 gibi verildi ve bugun bu hastanede 9 bebekten 8 i sevk ama hala bekliyoruz madem boyle bir durum var kuveze alincak bebem bu kadar bekliyoruz bebek hala benim yanimda bir ilac bir tedavi baslatilmadi ben o kadar goz yasi doktum ne olacak bilmiyrm kuveze alincak kadar coddi bir durum varsa bu bebek neden hala yanimda bir mudahale ilac vs yaplmadi ve benim bebegimle beraber diger bebeklerede hala bekliyorz sacmalik degilde ne bu
Dilekcnkn Poyrazbebis Canım geçmiş olsun eğer böyle bir durum söz konusuysa başka bir hastahaneye gitmeni tavsiye ederim bebeğinin dosyasını alıp güzel bir yoğun bakım ünitesi olan bir hastahaneye git , beklemeyin.
Poyrazbebis Tubayrlmz44 Hayir daaha once boyle bir sorun yasamadim 3. Bebegim bu olabiloyormus ilk bebeklerde olmasada yapilan aciklama bu
Poyrazbebis Dilekcnkn gercekten bilmiyorum napacagimi sabah tekrar bakakcaklarmis madem ciddi bir sey var sabahi neden bekliyorlar ve neredeyse hee bebekte boyle durum
Poyrazbebis Fatma3434 Ya ben cok abartiyorum ya insanlar tuhaf kimse bir sey sorgulamadan gonderiyor bebegini tamam her sey sagliklari icin ama bana detayli aciklqmq yapmiyorlar bebegim suan yanimda masallah guzel emiyor ne ates ne kusma hic bir sıkıntısıda yok
Gonul_enes Poyrazbebis bebekle kan uyusmazligi oldugu icin mi size dogumdan sonra igne yapildi, sizin kan grubuz ne bebeginizin ne??? Benim de 3 bebemle aramda kan uyuamazligi var ben 0 pozitifim bebeler a negatif ve a pozitif…3de yogun sariliktan hastanede yatti beniim
Poyrazbebis Gonul_enes Evet dogrusu onudaa aaciklamadilar ne ignesinoldugunu aama ben biliyordum duydugum bir seydi geliyorlar yok kan alma yok igne sorsan dogru duzgun cevap yok bilmiyorum doktoruna sor ben 0+ bebegim A-
bsra46 Poyrazbebis canim benimde kızımda kanında enfeksiyon çıkmıştı. Damar yolundan antibiyotik veriliyor ve en az 5 gün sürüyor bu tedavi o yüzden kuvoz de veriyorlar. Belki idrar yolu enfeksiyonu gibi basit bisidir. Keşke hastanenin yenidogan yoğun bakımı olsa sevk edilmezdi
Poyrazbebis bsra46 Var ama doluymus bir anneye boyle bir duygu yasatilir mi bana aciklama yapmiyrlar hii bir ilk duydugumda agladigimda korkma korkma olümcül bir sey degil diyor doktor ya aAllah korusun dile bile alinmamali ben 3 gun olmus dogim yapali madem boyle bir sey var bir an once alaydiniz hala bekletiyrlar
Gonul_enes Poyrazbebis bana yapilmadi o igneden 3 cocugumdada…kan alma vs de olmadi vala dogimdan sonra
Gulsurmeli Poyrazbebis Tam olarak ne teşhisi koydular? Kanda enfeksiyon, sarılık, kan uyuşmazlığı buna rağmen tedavi vs başlatılmadı mı çok yanlış bu bence hastaneyi ve doktoru değiştirin.
Poyrazbebis Gulsurmeli ilk gun taburcu olacaktım kan uyusmazlığı var dediler sonra sarılık daha sonraki gün sarılıkta azalma var dediler sonra beyaz kan dusuk dediler tekrar kan aldilar yatısı bebekte enfeksiyon oldugu icin karar verdiler
Selvi01 Selam canm geçen hafta pazartesi benimde bebeğim yoğun bakıma alındı.kanda enfeksiyondan dolayı hiç emziremedim de sütümü sağıp gönderiyorum,adana da bir yenidoğan yoğun bakımına gönderilmeli kesinlikle bebepin hiç bekleme
Poyrazbebis Selvi01 yok iste 3 gun oldu dogum yaptim yeni soyluyorlar bunu ve hala bunsaat olmus sevk yapilacak onu bekliyoruz
Esra3890 Poyrazbebis geçmiş olsun canım enfeksiyon temizlenene kadar yatar biraz kuvezde sonra çıkarırlar inşallah bişey çıkmaz niye bekliyorsunuzki hala orda her hastanede kuvez var ve yenidoğan 40 i çıkana kadar her hastanede ücretsiz bakılıyor dosyasını bütün tahlil rapor ne varsa alıp biz götürcez başka hastaneye diyip çıkın ne kadar erken teşhis tedavi okadar iyidir
Poyrazbebis Esra3890 Bir yandan diyorum vardir bir bildikleri bir yandan diyorum bir bildikleri varsa cocugumda problem varsa ne bekliyorlar hala sabah sevk edilmezse tekrar kan tahlili yapacklarini soylediler ben acikcasi bebegimde ileri derece ciddi bir biyutta bir sey oldugunu dusunmuyorum ben taburcu olmak istiyirum sabah soyleyeceegim aartik yeter insan gibi soruyoruz bilgi almak istiyoruz insan yerine koyup aciklama yapmiyorlar