bebegim_55 Bugün kontrole gittiğimizde doktorumuz en az seviyede olmasınında altında dedi 22+1 7.7 çıktı suyumuz üst 2 cephede suyumuz var alt 2 cephede suyumuz yok gibi böyle bir durumda sağ sağlim doğum yapan varmı :(
Peri07 bebegim_55 canım ben 27 haftadayım bende de aynı durum vardı hergün akşam yemekten sonra havuç suyu sıkıp içiyorum yanında doktorum coraspirin de verdi onuda içiyorum 2 haftada şükür düzeldi birde armut yemen lazım
Ada_kacira Peri07 1 tane havuç suyumj bir bardak mi benimde suyum sınırın altında bana yarım bardak sabah akşam içmem gerektiğini söylediler
bebegim_55 Peri07 anladım çok teşekkür ederim az önce diğer uygulamadan da baktım biraz da zeytinyağı döküp içilmesi daha etkili oluyormuş zeytinyağı havuç suyunu daha çok etkiliyormuş suyun artmasına şimdi öğrendim sizinlede paylaşmak istedim
bebegim_55 Ada_kacira yani oda olur sonuçta 1 bardağa tekabül ediyor bende bugün miğde bulantısı yaptı aslında 1 bardağı 1 gün içerisinde içmek sanki daha iyi olur mide bulantısı olan için