Muhammedimm Daha önce de bebeğimi kaybetttim kalbi durmuştu , demin kanamam oldu yalvarıyorum dua edin doktorumu aradım açmadı , acile gidemedim yarın gidecem şimdi uzandım durdu gibi Düşük yapmıyorum değil mi
Happybsrn Muhammedimm buradaki insanlar bunu nasıl bilebilir, inşallah yapmıyorsundur acil hastaneye gitmelisin
Sdashn Muhammedimm canım korkma içini kalbini ferah tut yarın doktoruna git bir ilaç veriyor bende de öyle olmuştu ilaç verdi sen stres yapma uzat ayaklarını dinlen
Naazli Muhammedimm canım koyu kırmızı ise düşük yapıyor olabilirsin. Yarını bekleme hemen acile git eğer düşükse hemen ilaç verirler düşmeden müdahale ederler belki
Suzanne Muhammedimm acile bence şimdi gitmelisiniz eğer bebek hala duruyorsa serum iğne gibi ilaç desteği veriliyor
Gzmbkr Muhammedimm Benzer hataya bende düştüm hastaneye gitmeyerek evde kendim düşük yapmak zorunda kaldım. Dilerim sonu benzemez ama mutlaka müdahale edilmesi gereken bir durum
NeslihanDuran0110 Muhammedimm yarını beklemeyin zaten bir düşüğünüz olmuş hemen gitmeniz gerek bebeğinizi düşünüyorsanız girdinn
Duy_gu Muhammedimm bence bekleme sabahı ne yap et git acile canım inşallah sorun çıkmaz yerleşme kanamasıdır umarım🙏
Semra12344 Muhammedimm benimde 8 haftamda koyu kırmızı renkte kanamam oldu. Hemen görür görmez acile gittim ben evden çıkarken çok azdı acile gittiğimde iç çamaşırlarım falan batmıştı. Hemen serum takıldı. Ve kandan bebeğin düşüp düşmediğine baktılar. Sonrasında hemen iğne oldun düşük olmasın diye. Kendi doktorumu aradım oda ilaç önerdi ve kanaman durmazsa hemen gel dedi. Çok şükür durmuştu ilacı kullandım ve ertesi gün doktoruma gittim. Hiç bekleme hemen acile git