Boesie Kizlar merhaba, 59 kilo ile hamile kaldim 17 haftamdayim ve 64 kilo olmusum doktorum bugun kiloya artik dikkat ediyoruz dedi🙈 Cok mu kilo aldim sizce?
momsturk Boesie 59 la hamile kaldım 16. haftada 62ydim bende annemi ziyarete gitmiştim bayram diye. mantılar börekler havada uçtu bi de bayram olunca 😂😂 şimdi 36. haftamdayım 20 kilo aldım toplamda. halbuki bu yola çıkarken max. 10 kilo almalıyım diyordum 😂😂 geçenlerde bi arkadaş yazmış regenesis max çok kilo aldırdı diye. haklılık payı olabilir. gebelik şekeriniz de çıkmaz inşallah. ben son zamanlarda tatlıya çok düştüm bi de canım poğaça falan çekiyor hep güne giden teyzeler gibi 😂😂
[silindi] Boesie Bende 54 kilo hamile kaldım şuan 16 haftadayim 60 kiloyum 🤦 evet çok aldım ama valla elimde değil yani normaldede hep dikkat ediyordum ekmek yesem hemen alıyordum yada akşam bir seyler yesem eee şimdi dayanamıyorum içim bayılıyor ve aldım 🤦
Blge1 Boesie Bende aynı senin kilondaydım şuan bende 64 kiloyum 18.haftam doktorum banada aynı şeyi söyledi ama bence herkesin kilo alımı vücut yapısı farklı doğumdan sonra veriliyor diyolar emzirdikçe
Boesie momsturk Ben hamilelikten once hic yemek dusunmezdim 2 ogun beslenir gunu kapatirdim fakat suan bunlari yazarken bile aklim yiyemediklerimde🤦🏻♀️🤦🏻♀️😅 nolcak halim boyle bilmiyorum daha cok baslardayim doktorum simdiden uyarida bulunup moralimi bozdu😒
Boesie [silindi] Nolcaz biz boyle ben kendimi durduramiyorum suan elime nutella ekmek aldim yiyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Daha bugun kiloya dikkat et demesine ragmen🙈🙈 hic doyma hissi yok yemek yiyorum 1 saat sonra yine midem kazinircasina acim🤭
[silindi] Boesie aksamlari saat 9 dan sonra süt iciyorum yememek için dene istersenn😊 Benim derdim tatlı değilde baharatlı canım kuruyemis cips falan istiyor genelde yememek için direnmekteyim hep 😂 bu direnmis halim direnmesem sen düşün
Boesie [silindi] Evett ayni ben tatliyi gozum gormek bile istemiyor ama nutellayi seviyorum. Genelde patates kizartmasi,chips,borek,soslu makarnalar nerde karbonidrat var ben orda🤦🏻♀️ Bebisim erkek seninki belli mi☺️
momsturk [silindi] benim de canım ilk başlarda çok cips çekerdi az az yerdim yalan yok hele pizza kraker falan 🙈 ama son aylarda yiyince eller bi şişiyor gece tuvalete kalkarken pijamamı zor çekiyorum 😂😂
[silindi] Boesie Henuz belli değil Perşembe günü insallah belli olur 😊 Ama bende erkek hissediyorum en başından beri
Boesie [silindi] Saglikla gelsinn🙏🏼 Bende erkek hissetmistim oylede oldu💙 kilolarla savascaz artik yeterki tansiyon seker derdi cikmasinda🤦🏻♀️
Gzmduru Ben ilk 3 bucuk 4 Ay hiç kilo almadım desem inanırmıaın ki ben kilolu hamile kaldım 63 le hamile kaldım şuan 32 haftalığım 75 kilo oldum her gittiğimde fırca yıyorum doktorumdan canım hep böyle zararlı şeyler istıyo hiç faydalı şeyler istemiyo yani 🙄🙄benim doktor da günde 1 öğün beslenen kiloya takıntılı olan birisi beni düşünerek söyluyor ama napım doğduktan sonra bi şekilde veririm die düşünüyorum 🤔
Boesie Gzmduru Kendimi durdurabilsem yemicem zaten ama midem kaziniyor resmen🤦🏻♀️ Bende daha cok firca yicem gibi duruyor😂
momsturk Gzmduru ben 24 ten sonra doktor değiştirdiğim için kilo almışsın lafını hiç duymadım. ilk kiloma dikkat etmemiştir herhalde 🙈
Gzmduru Boesie Benim bide koca faktörü var pda bana kızıyor çok karışıyor allah razı olsun arada bi ödüllerndiriyo beni ama ne fayda elli tane de laf yiyorum 😂😂