Yagmurm2 Saglikla sihhatle kucaginiza almayi kucalamayi sizede tüm hamislerede nasip etsin rabbim bende 34+4um pazart3si gun alicaz 2.doğum kasim 13 e dedi bize bakalim
Eymen_Enis_Ser Alya2733 Amin İnşAllah İnşAllah canım cümlemizi hayırlısıyla kurtarsın İnşAllah Rabbim 🤲sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah Rabbim 🤲♥️
hepoyleolurzaten Alya2733 Neredeyse hiç acımıyor, 51 gün oldu doğum yapalı. Gayet güzel geçti bütün sürecim. 🤗 İğneyi sinek ısırığı gibi hissediyorsun, damar yolu bile açılırken canı daha çok yanıyor insanın öyle söyleyeyim ☺ Rabbim sağlıkla kavuştursun İnşallah 🌸
Gunesim1 Alya2733 yakın geçmişte sezeryan olan herkes 1 günde ayağa kalktığını söylüyor artık eskisi gibi ağır değilmiş. Spinal mi ne diyorlar ağrısız acısız dikişsiz. Sadece gözünüzde büyütmeyin😊
Bzkrttt fatosh93 İlk doğum da ne yaşayacağını bilmediğin için çok fazla korkmuyorsun ama ikincisinde her şeyin bilincindesin, Bende ilk doğumumu acil sezaryen oldum ikinci gebeliğimde çok korkuyordum nasıl yapacağım çok ağrıyacak diye ama sonra rabbim SSVD nasip etti çok şükür diyorum.