Busraferdi7 Hamilelikte kimler yarıladı, nasıl gidiyor bakalım🙋♀️ Bizde 21+3 olduk minik erkeğimle detaylı renkli ultrason için randevu alacağım merak ediyoruz küçük paşayı 🙈🥰
Berlaysgl Busraferdi7 bizde 21+3 olduk canım 🥰hareketleri artık daha net hissediyorum 2.gebeliğim kontrolüm ayın 28.in de bakalm artık ne kadar olmş😍
Berlaysgl Ezom canım özel değilse yorumunu gördüm meraktan soruyorum neden doğum zamanına kadar gitmiyiceksiniz? Bu riskli değil mi?
Busraferdi7 Berlaysgl Bende 17 nci haftadamdan beri hissediyorum fakat 19 dan sonra artık daha net hissediyorum gün içerisinde çoğu zaman video bile çekiyorum🙈💙 Beni artık burdan çıkartın diyor heralde, ama daha erken 😂🧿
Havva-42 Ezom sağlıkla kucağınıza alırsınz inşallah bebeğinizi peki neden hastaneye giymeyi düşünmyormusunz
Poyrazin_annesi Ezom alla ala her gtmenızde tahlılmı yapıolar bana 1 kere saglık ocagında yaptr gel dedı baska tahlıl yapmdı
Berlaysgl Ezom ama Allah korusun aksi Bi durum olursa (Allah kimseye yaşatmasın tabi)nasl bilcrn bazen hiç bir belirti olmuyor ayda 1 kere gitmelisin bence🤷♀️
Ezom Havva-42 aynen hayırli olsun inşallah sizde hayirlisiyla kuçagıniza alirsiniz canlarim bütün anne adaylarini inşallah rabim herkezi bi sancıdandan kultasin. 🤲🤲🤲
Mucizemannesi21 Bizde 21+ 2 olduk bugun detaylimi yaptirdim🧿 cok sukur oglumun herseyi simdilik gayet iyirabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah🤲🏻🤲🏻
Busraferdi7 Mucizemannesi21 Ne kadar sürdü gittiğim hastanede 45 dakika sürüyormuş Bilgi aldım CD vs veriliyormuş 600 TL denildi siz ne kadara yaptırdınız ☺️
Deletedmom_33 Busraferdi7 21+5′iz bizde. Oğlumu bekliyorum. Çok şükür hiçbir sağlık sorunu yok detaylı da güzel çıktı her şey. Yüzünü de gördük sinirli bir beyefendi geliyor 🥰😇
Busraferdi7 Deletedmom_33 Bakalım bizimkide babaya çekerse sinirli pozlar verebilir😂 merak ediyoruz bizde bakalım Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin 🤲