erseerse Merhaba kızlar. Sabah doktora gideceğim ama afedersiniz özel bölge iç dudakta acı ve kaşıntı var. Özellikle tam en üst noktasında. Neden olabilir acaba 😏
2-prensesannesiii erseerse 2 hafta önce tam 15 gün çektim doktora gitmeden evde halledeyim diye sirke falan sürdüm ama geçmedi ve sonunda doktora gittim fitil verdi geçti çok beter birseu valla yaşayan biliyor ne oturabiliyordum ne yatiyordum .
Leylahaluk erseerse valla bende ayniyim kac gündür cekiyorum yarin konturolum var onuda diycem bakalim ne diycek ama mantar diyolar
Biranneadayiiii Mantar olabilir canım.benimde vardı aynı durum bı krem kullanmıştım daha önceden doktoruma danışıp tekrar aynı kremi kullandım
erseerse Biranneadayiiii sabah doktora gideceğim inşallah duş aldım ama pek rahatlaması. İdrar tahlilinde mi çıkıyor mantarsa
Mehtapemrah12 Biranneadayiiii kremin adı neydi peki ve mantar olduğunuzu nasıl anladı dr idrarda çıktı mı
Biranneadayiiii Mehtapemrah12 yok ben daha önceden mantar olduğum zaman kullanmıştım zaten canım o kremi şimdi isim vermiyim kremin yanlış yönlendirmek istemem. Daha sonra doktoruma kaşıntı olduğunda o kremi kullanabilir miyim diye sormuştum izin vermişti ve kaşıntım geçmişti
Biranneadayiiii erseerse mantar benim ileri derece olmuş heralde ben idrarda anlamadım kaşıntı çok oldu sonra vajinada pamukçuk gibi şeyler oluşmuştu öyle anlamıştım canım
FatihBatur erseerse yanı dun akşam çok kasıntı vardı mesela ilk sürdüm bayağı peceteyle bi gene kaşınır gibi oldu o an ama sonra geçti mesela bugün hic yok masallah