12mommy Aypelinkar55 doktorunuza danışın biz nedesek bilinmez sonucta yükselme değeriniz kotu degil ki kafanızı bulandırmayın 💝
seon90 Aypelinkar55 bence endişelenme kuzum gayet güzel artmış.yani tabi doktorun daha iyi bilir.hayırlı haberler alırsın inşallah canm
yldrmondn Aypelinkar55 5+1 ise değerin gayet iyi zaten 2 günde bir yuzde yuz değil yuzde 60 filan artıyor
Ozlem2206 Civcivinannesiii ya siz doktor musunuz nerden biliyosunuz hamile bi kadını telaşlandırıp üzüyosunuz hayret bişey ya
Rabia123 Sağlıklı yada sağlıksız yükselip yükselmedigini bitek doktor bilir buradaki felaket tellallarina bakmayın siz ikincisi ise değeriniz gayet iyi kafanızı karıştıran ne 4 günde gayet iyi artmış
gozdeustaa01 Canım gayet iyi artmış panik yapma doktora gittiğinde sağlıkla görürsün bebeğini ultrasonda
Civcivinannesiii Ozlem2206 pardon az cok 5 senedir ogrendik ne nedir kan sonuclari nasil olmalidir… size mi yorum yaptim atladiniz hemen Deger 1500 den 2400 cikmis dort gunde cok iyi guzel artmis deyip umutmu verelim boylesi dahami guzel olucak.
Ozlem2206 Aypelinkar55 korkma canım 2000 üstü kese gözükür allahın izniyle kalp atılı duyulmasada endişelenme ben 6+3 de bile duyamamıştım 10.haftaya kadar yolu var doktorlar öyle söylüyolar
Blossom Aypelinkar55 4 günde bu değer 6 binlere yaklaşmalıydı. Evet tam olarak 2 katına çıkması gerekmez ama bu kadar da düşük olmamalı. Doktorunuzla konuşmadınız mı?
Aypelinkar55 Kizlar kese gözüktü 10 mm olarak rahim içinde dış gebelik değil dedi gayet iyiymiş 1200 den sonra 72 ila 96 saat arasında yukseliyormus 6000 oluncada 96 saat sonra yukseliyormus çok mutlu oldum