Buraya da yazmıştım sabah nişanım gelmişti yatıralım dediler ama yatmadım akşam az sancım olunca geri hastaneye gittik gece 1 de .ben eve gitmek istedim kontrol yaptırıp ama amniyon sıvısı sızıntı olarak geliyor deyip yatış verdi biz de geçtik odamıza bağlandık nst ye.Aslında ben yürümek squat falan yapmak istedim ama nstye bağlı kalmam gerekmiş o yüzden sabaha kadar düzensiz sancılarla yattım hatta gece 3 te suyum geldi ama beklemeye devam ettik çatının açılmasını bekledik.sancılarım çoğaldı sabah doktor baktı sadece 2 cm 🤷🏼♀️Sancım yokkende 2 cmdi değişen hiç bir şey yok sancılarla beraber beklemeye devam denildi saat 9 da bakıldı 4-5 cm denildi ama benim sancım çok doğurturuz seni bu açıklıkla dediler bekleyelim dediler gittiler öğlen oldu ve ben sancıdan bağırmaya ahlamaya başladım dayanamıyorum diye geldi doktor açıklık aynı beklemeliyiz dedi ben dedim dayanamıyorum 12 saat oldu aglıyorum bağırıyorum dayanıyorum diye açıklık 9 da neyse saat 1 de de oydu o zaman sezeryan denildi ve o kadar sancıdan sonra spiral sezeryan oldum 🤷🏼♀️😭şimdi çok şükür bebeğim sağ Salim yanımda karnımın acısı var sadece çok kötü saatler geçirdim ama napalım buna da şükür diyorum şimdi.spinalden sonra tavsiyeleriniz var mı karnımın acısı için yazarsanız sevinirim.uzun oldu sanırım hakkınızı helal edin size güzel hayırlı doğumlar dilerim 😊😊