babyackgz merhaba canım öncelikle sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah ..ben Sakarya Medar Hastanesinde doğum yaptım.
Doktorum Sedat umur..Kendine ait kliniği var aşırı derecede memnun kaldım eli çok iyi ilgisi çok iyi bilgisi olan ve bilgilendiren bı hekim..Kasım ayında doğum yaptım o zaman ücret 5500 TL idi şuan zam geldi mi bilmiyorum..Doğumum çok güzel geçti spinal sezeryan oldum..Doktorun hemşiresi sürekli baş ucumdaydi benimle konuştu ..uyuşuk olduğunuz için ağrı acı falan hissetmiyorsunuz sadece dokunmalari hissediyorsunuz içiniz rahat olsun..Doğuma başlandığı esnada midem bulandi
.onu soyleyince hemen damar yolundan ilaç uyguladılar anında geçti..doğumdan sonra bol bol kuru incir ve kuru kayısıyı karıştırıp hoşaf yapmıştım onu tükettim gaz sorunum olmadı..ilk ayağa kalkarken biraz ağrım oldu ama maksimum 10 güne kadar toparlıyorsunuz kendinizi..on günün sonunda rahat bir şekilde oturup kalkıp haraket edebiliyordum..Hastane çalışanları da hemşireler ebeler, emzirme hemsiremiz çok ilgililerdi bir sorum olduğu zaman hemen odama gelip detaylı şekilde bilgi verdiler..hemsirelerin elleri çok iyi ne iğne ne damar yolu hiçbirini hissetmedim istediğim zaman ağrı kesicimi yaptılar ..sana tavsiyem yürüdükçe ağrın azalacak ama sadece yavaş adımlarla yürüyüş yap öyle dikisini zorlayacak şekilde haraket edip iş yapma..sadece yarım saatte bı kalk on dk dolan yat mesela ..sondayi uyustuktan sonra taktılar çıkarırken zate yine hafif uyuşukluk vardı hissetmedim.. doktorum korseyi doğumdan 8 saat sonra ayağa kaldırırken taktırdı.. sütün içinde bol bol emzir eğer ilk zamanlar bebek memeni tutamazsa sağım yap sütun azalmasın🙏