bahtnurr1 Bsraszqn sanırım 10-15 gündü ama bazı doktorlar tarlusal sonrası gebeliği sağlıklı bulmuyor canım kardeşime öyle demişti doktoru. Soğan kürü öneririm çok güzel söktürüyor biraz ağrı oluyor ama
Selin12- Bsraszqn kullanmayı bırakın en geç 3 gün içinde adet olmuş oluyorsunuz yankiz hamilelik varsa o zaman sökülmuyor
Bsraszqn bahtnurr1 söktürücü olarak mi kullanılıyor ben ilaç kullandım dün bitti ama daha gelen bisey yok soğan nasil kullanılıyor
Selin12- Bsraszqn sogan ni kabuğu ile birlikte ikiye bölün bir bardak suda kaynatın sarı suyu çıkana kadar çıkınca biraz iliyinca için içtikten bir kaç saat sonra adet oluyorsunuz
bahtnurr1 Bsraszqn aynen söktürücü olarak. Saraçoğlu soğan kürü yaz YouTube a. Daha doğrusunu izlersin aç karnına sabah akşam kaynatıp ılık içiyorsun canım tam hatırlamıyorum çünkü
derindemir Bsraszqn bildiğim kadarıyla 5 gün falan kullanılıyor ve bittiikten sonra 5-10 gün arasında adet başlıyormuş.yani ben öyle duymuştum
Bsraszqn derindemir adaçayı civanpercemi soğan suyu herseyi denedim gelmiyor bir türlü insallah en kısa zaman da olurum da bi rahatlarım
Selin12- derindemir normal de soğan suyu icildikten kısa bir süre sonra adet yapıyor tarlusal alın o zaman eczaneden adet söktürücü
derindemir Bsraszqn soğansuyuna rağmen gelmediyse bir kadındoğuma görünün geç döllenme falan olabilir