Sevimlianne_adayi benim eşim il dışında idi 12 Ekimde geldi geldiği gün ilişki oldu 13 de oldu benim 14 ekim de de kahverengilik geldi ama günüme 5 gün vardı 2-3 damla böyle dedim erken adet olacağım herhalde 3 gün sürdü sonra kesildi bugün günümde gelen giden yok
Sevimlianne_adayi annesinin_beybisi peki olma ihtimali var mı yumurtlama oldu mu geçti mi bilmiyorum 12 ekimde oldu ilişki 12-13 ekim
annesinin_beybisi Sevimlianne_adayi pcos varsa sende ya da yumurtlama tembelliği olma ihtimali var çünkü bunlar adete yakib yumurtluyor ama duzenli yumurtlayan biriysen hamile degilsindir
yaren-1 Hamileliğe benzemiyor yani 1 günde döllenip cenin oluşması pek mümkün değil daha öncesinde ilişkiye girdiyseniz ama onun yerleşme kanaması olabilir
Sevimlianne_adayi annesinin_beybisi ama bir kadın adete yakın da 2 kere yumurtlama olasılığı var kontrollere gittiğimde hiç yumurta temebbelipi var denmesi rahim filmi falan çekildim
annesinin_beybisi Sevimlianne_adayi o iki kere yumurtlama olayı çok çok nadir birsey binde bir olur yani ama tabi oladabilir sen birkaç gün daha olmazsan kan ver anlarsin o zaman
Sevimlianne_adayi annesinin_beybisi ben ovulasyon testi yaparken sürekli ikinci yumurtlamayı görüyordum ama adet düzensizliğim yok erken gelir geç gelmezdi