Kızlar sabahtan beri midem bulanıyo 3 kez kustum. Doktorum ilaç vermiyor gıdalarla hallet dedi. Leblebi kraker vs. Ama ben tükendim artık sabahtan beri ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Siz nasıl başa çıktınız ne yediniz ne içtiniz allah aşkına fikir verin
Mide bulantısı yaşayanlar lütfen fikir verir misiniz lütfeeen
Annevecanliblog kaç haftaliksin
Annevecanliblog ayyy bende öyleyim canım halsiizm duygusal aglamalarim var ve henüz ben 6 haftalık hamileyim .enerjim çok düşük bilmiyorum nasıl geçer
Annevecanliblog doktor neden ilaç vermiyor ben 6.haftadan beri Prilam Dr isimli ilaçla duruyorum
Zma doktor neden ilaç vermedi gerçi bana fayda etmedi o ilaçlar ama psikolojik olarak düşünme sen bulantı kusmayi düşündükçe daha çok kusarsin
Annevecanliblog canım ilaçların gerçekten bir faydası olmuyor ben bol bol sıvı tüket ve dinlenmeye çalış
Annevecanliblog 17 haftalığım bnde halla devam edyor bazi bünyler oyle canım hem prilam gayet iyi tutuyor ilk haftalar yaradı bna bu aralar hiç yaramıyo kraker leblebi yeşil elma 🍏 falan yemeye çaliş kusa kusa atlatacaksın kac haftalıksın 🥰
Mervesude01 en sonki doktor kontrolünde bulantım yoktu .daha bu hafta başladı . Sanki çok erken gibi geldi bu halsizliklerim
Annevecanliblog kişiden kişiye değişir ama benim deneyimime göre aç kaldığımda istifra ediyorum herşeyden tiksindiğim yemek yiyemediğim için yoğurda ekmek doğrayıp yiyorum midemi rahatlatıyor yemeklerden sonra olan bulantım için parmağımın ucunu tuza batırıp çok minnak bir şey dilime sürüyorum o da kesiyor mide yanmasına soğuk süt yudumluyorum üç dört yudum doğal olarak bunları öneririm gün içinde kendini aç bırakma sonuç istifra olur malesef
Annevecanliblog Taze zencefili minik doğrayıp ya da rendeleyip limonlu sıcak su ile demlendirip içiyorum, bana çok iyi geliyor
Bulantın olunca gün içinde soğuk süt yudumla
Merveelisa 11. Hafta canım
betulyc bebek için sağlıklı değil hiçbiri dedi
Melihadur ya su bile midemi bulandırıyor zorla patates yiyebildim
ikizAnnesi_AB inşallah canım ya 11. Haftadayız ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım çok şaşkınım 😅
Annevecanliblog onzyd kullanıyorum hamılelıgımın basından berı rahatlatıyor doktor tavsıye ettı bana da
Annevecanliblog niye ilaç vermıyor prilam dr versin deli mi ne bütün doktorlar veriyorda yanı o neyini beğenmemiş ilacın 😅 benı prilam dr rahatlattı baya .
Aylin_16 ay o kadar haklısın ki acıktıkça midem bulanıyo ve ben de yemeklerin yanında yoğurt yemeye başladım uoksa yemek yiyemiyorum inan ki. tuzu denememiştim ama teşekkür ederim deneyeceğim.
Didem09 toz zencefil yedim pekmezle ben de teşekkür ederim canım
tugbaacng o da fena gaz yapıyo bende malesef😔