• SağlıkGebelik
  • Mide bulantısı yaşayanlar lütfen fikir verir misiniz lütfeeen

Kızlar sabahtan beri midem bulanıyo 3 kez kustum. Doktorum ilaç vermiyor gıdalarla hallet dedi. Leblebi kraker vs. Ama ben tükendim artık sabahtan beri ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Siz nasıl başa çıktınız ne yediniz ne içtiniz allah aşkına fikir verin

Zma doktor neden ilaç vermedi gerçi bana fayda etmedi o ilaçlar ama psikolojik olarak düşünme sen bulantı kusmayi düşündükçe daha çok kusarsin

Annevecanliblog 17 haftalığım bnde halla devam edyor bazi bünyler oyle canım hem prilam gayet iyi tutuyor ilk haftalar yaradı bna bu aralar hiç yaramıyo kraker leblebi yeşil elma 🍏 falan yemeye çaliş kusa kusa atlatacaksın kac haftalıksın 🥰

Annevecanliblog kişiden kişiye değişir ama benim deneyimime göre aç kaldığımda istifra ediyorum herşeyden tiksindiğim yemek yiyemediğim için yoğurda ekmek doğrayıp yiyorum midemi rahatlatıyor yemeklerden sonra olan bulantım için parmağımın ucunu tuza batırıp çok minnak bir şey dilime sürüyorum o da kesiyor mide yanmasına soğuk süt yudumluyorum üç dört yudum doğal olarak bunları öneririm gün içinde kendini aç bırakma sonuç istifra olur malesef

Aylin_16 ay o kadar haklısın ki acıktıkça midem bulanıyo ve ben de yemeklerin yanında yoğurt yemeye başladım uoksa yemek yiyemiyorum inan ki. tuzu denememiştim ama teşekkür ederim deneyeceğim.