Esraustaoglu Merhabalar anneler ♥️ 13. Haftada olanlar kimler ? Bu hafta nasıl geçti doktor kontrollerinize gittiniz mi cinsiyeti öğrenenler var mı aramızda 🙈
Burcu-2910 Esraustaoglu meraba 15 haftadayım bende bulantı kötü şekilde var bende hastaneye gittim iki defa kendını göstermedi bebeğim 😆😆inşallah bu hafta giderim gösterir
Semra12344 Esraustaoglu merhaba cnm bende 13. Haftamdayım. Daha yeni girdim bulantılarım baya azaldı enerjim de yükseldi kendimi daha iyi hissediyorum. Biz cinsiyeti öğrendik ikili testte. ☺️
DogaCanan Esraustaoglu 13+2 den merhaba 👋 bugün 2 li tarama içindpktorumuza gittik %99 erkek dedi😍 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallahhhh🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mercimeginannesiiii Esraustaoglu merhaba ☺️ Bizde 12+5 haftalığız. Bu cuma doktora gideceğim. İnşallah cinsiyetini öğrenirim. Bulantılarım hafifledi iki haftadır karnım doyuyor çok şükür 🥺
Miramm2601 14 haftalıgım hala bulantılarım var iştahım hala berbat.yarın kontrole gidecem inşallah öğreniriz cinsiyeti 🤗
Esraustaoglu Miramm2601 Allah yardımcınız olsun 🙄 bulantı çok kötü bir şey benim fobim var hemen ellerim kitleniyor çok şükür ben hiç yaşamadım 🤲 umarım bulantılarınız bi an önce geçer çok sevindim inş görürsünüz bende bu hafta gitmek istedim doktorum 14. Haftada gelin dedi 1 haftam var yani 🙈🙄🙄
Esraustaoglu Burcu-2910 ayy inşallah bir an önce geçer bulantılarınız benim hiç olmadı çok kötü bir şey tahmin edebiliyorum aaa inş bu sefer gösterir bende bu hafta gidecektim doktorum 14 de gel dedi umarım hemen görürüz ❤️
Yunusemreninannesi Bizde 10cu haftadaki mide bulantısı var 7bucuk ay önce doğum yaptığım içinde baya halsiz kalıyorum
Miramm2601 Esraustaoglu maşallah öyle özeniyorum ki hiç bulantım olmadı diyenlere benim bu ikinci ilkinde aşırı kötüydüm bu biraz daha iyi .hiç şikayetiniz olmuyor mu
Burcu-2910 Esraustaoglu genelde erkekse hemen belli ediyor diyorlar ama doktorda pozisyon önemli diyor bakalım bende cuma günü gitmek istiyorum çok sabırsız oluyor insan
Dileek123 Biz 15.Haftalığız ve ben bi türlü doymuyorum 🤭😅 yiyorum yiyorum ve doymuyorum nolcak böyle bilmiyorum 😬♥️
Fasulyeninannesi1 15ten selamlar biz fetal dna ile 13te öğrendik cinsiyeti, zaten doktorumuz %90 95 diye tahmin etmisti dogru cikti 😀
Esraustaoglu Zeynep145300 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hangi hastaneye gidiyorsunuz ❤️ Bir de miydeniz bulanıyormuydu en çok ne yiyordunuz 🙄 bende şok heyecanlıyım çok merak ediyorum 🙈
Esraustaoglu Miramm2601 teşekkür ederim yok hayır kabızlık yaşıyorum bir tek çok şükür 🤲 sizde en kısa zamanda atlatırsınız umarım
Fasulyeninannesi1 Sybabyss ikili uclu teste gerek kalmadan %99.8 dogruluk oraniyla down sendromu ve kromozomal hastaliklar hakkinda sonuc veriyor aynı zamanda kromozom baktiklari icin kesin cinsiyeti goruyorlar.
OzlmMmmm Ben de 13. Haftadayım geçen hafta ikili tarama için doktora gittiğimde doktor tam söyleyemem emin değilim ama kıza benziyor dedi. Bir de ben bir şey merak ediyorum pantolonlarınıza sığabiliyor musunuz yoksa hamileli kıyafetlerine geçtiniz mi?
mercimeginannesiiii OzlmMmmm Ya ben henüz rahat sığıyorum ama şeyi merak ettim kilo aldığınız için mi olmuyor yoksa karnınız çıktığı için mi? 12+5 im henüz hiç karnım yok benim.
Eloscan OzlmMmmm benim 14 haftalık normal pantolonlarım oluyor ancak normalde çok yemişim de şişmişim gibi düğme açma ihtiyacı duyuyorum. 🤓🙈 bu yüzden tayt ve eşofman giymeye çalışıyorum çoğunlukla
Esraustaoglu DogaCanan inşallah çok sevindim sağlıcakla kucağıııza alın inşallah hangi hastaneye gidiyorsunuz belirtileriniz nelerdi 🥰 en çok ne aşerirdiniz 🤤
Zeynep145300 Esraustaoglu hemde nasıl bulantı kusma felaket oluyorum Ankara da ortadoğu hastanesine gidiyorum