iremcannn1907 Kerem_mom kesemedim malesef özellikle ekmeği tam tahılla hiç doymadım. Tatlıyı da çok severim başaramadım yani koyverdim 🙈 şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmayınca biraz rahat nefes aldım ama 😂
Kerem_mom iremcannn1907 bende de şeker çıkmadı bende asla keseliyorum azalttım tabi ama yine yiyorum yani 🙈 2 hafta sonra 34. Haftamda olucam ona göre doğuma karar vericez inşalalh azaltmam işe yaramıştır
Kerem_mom iremcannn1907 sadece çikolata değil ki 😀 meyve , patates , havuç , salatalık , çeri domates hepsi azaltmak gerekmiş . Doğal yapay tüm şekerleri
minikkoalammm Cagla-91 bende çok kilo almışım bnmde diyet yapmam lazm ama eşim karşı istemiyor verirsin diyor
Cagla-91 minikkoalammm ben mecburiyetten yapıyorum canım ya. Bebek baya önden gidiyormuş suyum da fazla. Doktor erken doğum riski dedi. Senin bi sağlık sorunun yoksa yapma doğumdan sonra veririz insallah kiloları 😏🤭😂
minikkoalammm Cagla-91 çok şükür bir skntı yk cnm haftasıyla uyumlu meyve çok tüketiyorm meyve den kaynaklı çok kilo almim 57 hamile kaldm 72 olmuşum çokta yemek yemiyorm
Ocakmam Ben de bugün gittim 29+2 yim kilo için 1.375 dedi yorumları okuyunca biraz az gibi geldi ama normal dedi doktor