bbusraa06- UralYlmz bencede herseyi sor aklındaki yoksa eve gelince sürekli aklında o sorular daha tedirgin oluyosun zaman geçtikçe
mucizebebek03 bbusraa06- yarın doğurmam lazım 40 oluyoruz kontrolüm var bakalım ne olacak nst de şancı çıkar mı bilmiyirum ağrım oluyor bazen
beyzanur_kbn mucizebebek03 bugun gittim kontrole ama ne sanci var ne açılma doktorum 40 dan sonraya genelde tavsiye etmiyoruz beklemenizi ama eger isterseniz bi hafta daha bekleyin ama sorumluluk sizde biz bir garanti veremiyoruz bebek anne karninda pisligini yapabilir dedi ben ve esim bunu goze alamiyoruz persembe gunu yatış yapıp suni sanci deneyecegiz o da olmazsa sonu sezeryan halbuki hersey normal doguma uygundu ama risk almak istemiyorum kafam allak bullak sizin doktorunuz ne diyecek acaba yarın 😌
beyzanur_kbn bbusraa06- sen tam kac gunluksun canim benim 39+6 suan ama ne sanci var ne açılma doktorum 40dan sonraya genelde tavsiye etmiyoruz beklemenizi ama eger isterseniz bi hafta daha bekleyin ama sorumluluk sizde biz bir garanti veremiyorum bebek anne karninda pisligini yapabilir dedi ben ve esim bunu goze alamiyoruz persembe gunu yatış yapıp suni sanci deneyecegiz o da olmazsa sonu sezeryan halbuki hersey normal doguma uygundu ama risk almak istemiyorum kafam allak bullak sizde durumlar ne😌
bbusraa06- beyzanur_kbn Aynı ya benimde sancim yok hiç ama kasılmalarim oluyo o da sık değil aynı şeyi söyledi doktor bana da hareketlerini takip ediyorum bende 40+2 bugün bakalim bugün ne diyecek doktor hergun nst giriyorum sadece kasılma zamani yükseliyor başka düzenli bisey yok bende
mucizebebek03 beyzanur_kbn canim benim kızlarım 41 haftalık doğdu gayette sağlıklıydılar yani şimdi doktorum bana dedi ki adete göre gidiyoruz biz ama her insanda döllenme farklı olabiliyormuş kimi adetten çıkınca kimi 10 gün geçince yani hafta değil döllenme önemliymiş öyle dedi bana bakalım yarin ne olacak siz bilirsiniz cnm hayırlısı inşallah o zmana kadar şancın başlar dua edecem sana bol bol😘
beyzanur_kbn mucizebebek03 insallah Allah razi olsun Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ❤️❤️
Defne0 Arzuu123 bende tam 40 haftalığım benimkide kanala girdi ama ne bi sancı ne bi nişan ne bi su hiçbirşey yok açıklığımada hiç bakılmadı siz devlet takiplimisiniz
Arzuu123 Defne0 evet devlet takipliyim bugün giidcem bakalım öğlen 1 de randevum ne dicekler aynı durumdayız hiç biseh yok sadece kanalda
Havabilge1 _cekirdek54 mecbur doktorum ameliyat istemiyor. Bebekte kanala inmedi. Buyuk ihtimal sanci verirler. 42 haftaya kadarda birsey olmaz diyor.
Cicekkiz1 bbusraa06- bence suni sancı ile doğum başlamalı. Biz oğlumda beklemiştik ama hala gelmek istememişti oğlum. 41+4 te suni sancı ile toplam 9 saatte doğum gerçekleşti. Beklemek biraz da risk gibi. Hayırlısı olsun inşallah 🤲 sağlıkla kavuşun yavrunuza. Şuan ben de 38+5 haftalık hamileyim. 40 41 leri beklemem diyorum gelmezse. Ki hala herhangi bi belirtim yok🙄
bbusraa06- Cicekkiz1 ayy seninki de inşallah hayırlı zamanda gelir bende hiç 40 a kadar bekleyeceğimi tahmin etmiyordum🤷🏻♀️
mucizebebek03 bbusraa06- yok cnm biraz önce girdim sancı yok haftaya yatış yapacak artık suni deneyecez
bbusraa06- mucizebebek03 büyük ihtimal bende suni sanci alacam bu gidişle canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de🤷🏻♀️
Mommy16 Ayy ben de geleyim şuraya 40+2 olarak 🙈 doğmuyor stres oldum doktorum bekliyor bir sorun yok diyor ama ben endişe ediyorum denemediği şey kalmadı doğum başlasın diye hurma pilates vs ama yok kendi ne zaman isterse o zaman olacak gibi 😁
bbusraa06- Mommy16 hamilelik boyunca yürüdüm hala yürüyorum 36 dan sonra hurma yiyorum plates yapiyorum 38den sonra da papatya çayı ada çayı içiyorum merdiven çıkıyorum kız yapmadığım şey kalmadı 🤦🏻♀️