Sblut23 Kızlar selam 28 haftalık hamileyim karnım bu aralar sık sık sertleşiyor. Bazenleri uzun süre oluyor bazenleri 1 dakika içinde geçiyor. Dün doktora gittim her şey normal dedi sormayı unuttum.
Cansudkmts Sblut23 bende 28 haftalık hamileyim doktorum normal dedi hatta bügün sanki tek tarafta toplamış kendini ve hep karnım çok acıdı hep orada hareket etti
asliucy Sblut23 cnm normal o bebek yaslaniyo bir tarafa yeri azaldigi için sende onu daha cok hissediyorsun
humasultan3443 Sblut23 34. Haftayım özellikle ayakta kalınca yürüyünce taş gibi oluyor resmen doktora gidince sorcam inşallah çok acıtıyor bazen 😳 çatlıcak gibi hissediyorum
Damlamuratalparslan Sblut23 kendimi gün içinde çok yorduysam benimde oluyordu sık sık hemde .ama dinlendigimde geçiyordu .zaten 40. Haftada doğurdum çok şükür .dinlen geçer korkma yorma kendini
Hilal-95 offlineanne kızz az önce öle bi diktiki kıçını çıkcak sandım karnım nasıl gerildi duş aldım şükür rahatladım ya doğuruyom sandım🤭 35 daha hele 36 bitseysi hayırlısıyla 🤷🏻♀️🤗
Sblut23 Cansudkmts acaba niye sertleşiyor ya 😄😄 bir sıkıntısı mı var bize bir şey mi anlatmak istiyor 😄
Cansudkmts Sblut23 valla bilmiyorum ama bu gün hep sağ tarafındaydı sanırım artık yavaş yavaş içerdeki alanı daralıyor 😁
Mervemrym Karnınız sertleştiğinde kalbiniz hızlı çarpıyor mu ? Benim kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor da merak ettim
Darkess 33 haftadayim bende de 2-3 haftadir oluyor. doktora bu gun sordum normal dedi. bebege bi zarari yok
offlineanne Hilal-95 he ya dayıyo kıçını ne nefes alabiliyosun ne başka bişey😝😝 bide bende tansiyon düşüklüğü gibi yapıyo böyle boncuk boncuk terliyorum sanki içimde bi boşluk hissi oluşuyo🤭 Sağsalim doğursaydık hayırlısıyla 🤣🤣 seninki duş alınca yumuşuyo mu
Deryatemiz Ayni durumu bende haftalardir yasiyorum suan 36+4 haftaligim daha fazla oluyo sertlik doktorum bu durumun normal oldugunu ve yalanci kasilma oldugunu soyledi bebegin kendini doguma hazirladigini soyledi
Hilal-95 offlineanne yumuşuyor banyo sevıyor benmki🤣 iyi geliyo yani şükür magnezyum felanda iyi geliyor bakalım inşallah sağsalım kavuşalımda bnde terleme felan olmuyorda nefes darlıyor baya🤣
Hilal-95 offlineanne yok kız sende annem gibi üşümez içindeki şey🤣kolay değildir okadar ya yandın sen yıkarken artık 🤣
Sblut23 Damlamuratalparslan bugün hiç yormadım kendimi hiç iş yapmadım kaynanam gildeyim sadece oturdum ama sertleşti ve ilk kez bu kadar uzun sürdü korktum