ikizlerimibeklerken- Detaylı ultrason için pendik yakınlarına özel hastane bilgisi olanlar varmı anneler, ama radyoloji tarafından değil, perinatalog tarafından olması lazımmış 🙏🏻🙏🏻
AlpAslanbabysmom ikizlerimibeklerken- Kurtköy Ada tip hastanesi 600 tl yarın gideceğim daha önce arkadaşım gitmişti 😌
Poyrazin_annesi Annesibebegi sanırım radyolojılerın cihazı daha farklı. Onların cıhazıda bu işlemı yapıo ama bı tık farklıymıs doktorum oyle soyledı
ikizlerimibeklerken- Annesibebegi doktorum daha detaylı baktıkları için direkt olarak perinatalog tarafından olsun dedi oyüzden bende öyle dedim canım
Mucizemannesi21 Bugun marmara egitim arastirmada detaylimi yaptirdim cok memnun kaldim herseyine baktilar oglumun perinatoloji uzmani koray bey cok ilgilendi guler yuzlu ne sorduysam hepsini cevapladi
ikizlerimibeklerken- Mucizemannesi21 evet marmarada varmış ama gün bulamazsın dediler ben şuanda 20+3 deyim kuzum
Handan_65 ikizlerimibeklerken- Yüzyıl 600 denmişti bana 2 ay önce degismediyse Kaynarcada cihan tip var ora 350 bende oraya g8decem uygun orası
Mucizemannesi21 ikizlerimibeklerken- evet biraz yogun gün bulmak zor oluyo ben 15 haftalikken gidip kaydimi yaptirdim 21 haftamda detaylima sıra geldi
ikizlerimibeklerken- Handan_65 cihan tıpa bende sordum ama radyoloji tarafından bakıyormuş. Banada uymadığı için gidemiyorum oraya
Mucizemannesi21 Bernako evet koray gök ben cok memnun kaldim perinatoloji doktoru gayet güler yüzlü her detayına eksiksiz bakip inceliyo
Bernako Mucizemannesi21 Marmara eğitim araştırma hastanesi nde kadın doğum doktoru olarak öyle bir isimde doktor çıkmıyor ama ayrılmış olabilir mi acaba ramdevu alamadım
Mucizemannesi21 Mucizemannesi21 ümraniye cakmakda perinatoloji doktoru erbil cakar var tavsiye ederim normalde zeynep kamilde riskli gebelik uzmaniymis a ümraniyede özel klinigi var eger marmarada yaptiramasaydim ona gidicektim cevremde giden herkes cok memnun 320 tl nakit 380 kartla
AlpAslanbabysmom Mucizemannesi21 iletişim bilgileri var mı ben internette bulamadım uygunmuş ve evimde daha yakın pendikten 🤦🏼♀️
Mucizemannesi21 AlpAslanbabysmom Sibel açıkalın diye arama yapın 0216 316 73 73 arayip bilgi alabilirsiniz ama detayli icin erbil çakara randevu alın