Melek__55 Sistit oldum galiba randevuma iki hafta var hastane uzak acaba sağlık ocağı idrar tahlili yapıyor mu 🥺😟😟🙁☹️
Kubra22062019 Melek__55 yapiyo ama sabah 10 a kadar kan ve idrar aliyolar diye biliyorum ben heryerde ayni mi tabi onu bilemiyorum
Selin12- Melek__55 ben dün idrar ve kan tahlili verdim bugün gittiğim de bana kanın bozuk olduğunu oyuzden tekrar kan vermem gerektiğini söylediler ve tekrar kan aldılar ama idrarda sıkıntı çıkmadı
Melek__55 Kubra22062019 Miniklimonum sağolun yarın sabah ilk isim gitmek olck enfeksiyon varsa tehlikeli mi bebek için 🥺
Miniklimonum Melek__55 ileri seviye ise tehlikeli gerçi enfeksiyon hep tehlikeli ama antibiyotik tedavisi uygulanıyor birtanem hemen kendini korkutma ve bol bol su iç 3,5 litreyi gör her gün bir iki bardakta limon sık içine 🧿
Bebegimveben0811- Melek__55 doktorum dedi sağlık ocağının idrar tahlillerine güvenmiyorum dedi çünkü bekletiyolarmis ama hastane de hemen yollaniliyormus.
Melek__55 Selin12- kan tahlili bir hafta önce baktırdım yarın idrar için gideceğim bir günde çıkıyor mu tahlil