Merfah Anneler bugün bime gelen anne bebek çantasından alan oldumu kalitesi nasıl acaba merak ettim 😊
Semiha_ Merfah ben almadım ama gördüm Bimde iyi gibi duruyordu idare eder uzun süre temiz kullanıldıktan sonra
Aycaaa571 Merfah valla yerine baktımda çok iyi değildi heralde içindekiler de küçüktü bende tırnak bakım seti aldım
Merfah Aycaaa571 fiyatına bakınca tereddüt ettim bende o yüzden gidip bakmadım ama alan varmı merak ettim doğrusu
ElfErk Merfah içindekiler ne kadar iyidir bilemem ama çanta benim hoşuma gitti çok hantal değil küçük de değil. Aldım ben .
Defnemom Merfah ben aldırdim bebek bezini zaten kullanmıştım çantayı daha göremedim eşime aldırmıştım işteyken gelmedi daha
11annebebek Merfah Perşembe günü A101 e fisher Price gelecekmiş alt açmalı anne bebek çantası güzel bir ürüne benziyor ona da bakın isterseniz :)
Defnemom Merfah güzel ben uzun bi süre onu kullandım idrar dolunca en azından belli etmiyor bazıları aşağı sarkıyor
offlineanne Ben dün bimin kapanmasına üç dk kala babama aldırdım daha elime ulaşmadı ama fotosu gayet güzel