Ftmkrky Doktor acil ekmeği abur cuburu kes yürüyüşe başla bebek çok kilo almış doğumun zorlaşır dedi 😐 varmı kilolu bebek olup normal doğuran ! Zorlandınız mı ? üç 5 güne daha da almaz inş 🙏🏻
Merveelisa Ftmkrky maşallah ne yedin ne içtin bebeğe kilo aldırdin ben üç kilo doğsa sukredicem herhlde
Nnurdan Ftmkrky ultrasyonda tam olarak tutturamıyorlar ama büyük ihtimalle okadar değildir cnm benim dediği kilodan 500 gr eksik doğmuştu
HazelDerin Ftmkrky bende 4 kg doğurdum normal doğum oldu zaten zamanın bitmiş şimdiden sonra ne ekmeği kes diyo 😂 bişe olmaz sadece iç dış baya dikiş yedim ama toplandı sonra 😊
Bsrapolat Ben doguma girmeden bi gün önce doktor bana dedi cocuk 4kilo 200 gram olmş 😁😁 oglum dogdu 3150 gr 😁 cok fzla makinaya güvenmeyn derm
Serekal Bende 4 kilo 280 gram doğurdum ilk ogluşumu acilmam olmadığı için sezaryan olmuştum sene 2010:)
Elzi2prensesannesi Sogancik bana da 2890 doğar dedi doğduğunda kızım 2600 dü makina yanıltıyor gerçekten
Zehrakutay2018 İlk oğlumu 4.60 normal.dogum.yaptim suni sancı ile 40+6 da suan 2inciye hamileyim buda o kadar beklerse bilmiyorum.nokur suan 2 hafta omden gidiyor nerdeyse bakalim perşembe günü 36 haftalık olacak daha günümüz var hayırlısı bakalım.
b_e_b_e Benim 37. Haftayı tamamladıgında 2.850 di Biraz zayıf sanırım. Bayılıyorum kilolu dogan bebişlere maşaallah☺️
Kuben Ftmkrky Bana 39+0 da 4222 Gr dedi o yüzden sezaryen oldum 3900 doğdu. Yine iriydi ama makineler yanılıyor.
Ftmkrky Sogancik artı eksi 500 gram yanılma payı var tahminen seninki artı 500 dedi 😐 inşallah yanılıyordur normal doğurabilirim
Sogancik Ftmkrky inşallah canım. Hep tam deger çıkmıyor zaten. Muhakkak yanılma payı olur kilosu biraz daha az çıkar .