Hafissee Başım dertte napsam çözüm yok 😁 napıp edip beyazlatmam lazım . Yatak odamın yanında inşaat var. Perdelerim mahvoldu tül ve kalın perde olarak kaç derece de hangi ayarda deterjan öneri çözüm atın üstüme😁 beyazlasın şu perdelerim nolur
Yagmur00 Hafissee deterjan canım ıkı kasık toz seker ve beyaz sabun rendelel canım yıka mis gibi oluyro
akgunbirsen Hafissee omonun beyazlar için sıvı deterjanı var şiddetle tavsiye ediyorum. Bir de domolun beyazlatıcı mendilleri var makine içine atılıyor ondan da alın. Bunlar yokken çamaşır suyu falan koyardım, karbonat gibi şeyler şimdi hiç gerek kalmıyor.
Meryu Hafissee deterjanla beraber soda da koy canım, ben 2 tane de küp şeker atıyorum perse programında yıkıyorum
busranr06 Hafissee vanish tül yıkama seti var ondan kullanıyorum artı çamaşır suyu koyuyorum birazda baya bembeyaz oluyor
Hafissee akgunbirsen Yagmur00 valla kap kara ama iyi gelir mi naptıysam karartı gecmedi ya daha bir senelik perde mahvoldu
Deletedmom15262 Hafissee perde programında 40 derece 600 devirde Alo matik toz ve çamaşır sodası yumuşatıcı da ABC mor durulamaya yakın koyuyorum.
Kaderyusuf Hafissee pencerenin pervazına denk gelen kısımlar bnde çizgi seklinde çamur dökülmüş gibi olmuştu makinede çıkmadı elde sıvı sabun yada katı fark etmez çitileyince anca çıktı.
Kaderyusuf Hafissee evet makineye attım iki kez ne yapsam çıkmadı çıkarınca leke görünce Islak şekilde sürüp çitiletidim çıktı hemen