ozlemak42 Kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi bacaklarıma vuruyor şuan sağ tarafımda ağrı keskin bir şekilde giriyor solumda yok 37 Haftaligim sizce ne olabilir dikkate almalimiyim bilemedim yaklaşık 5 dakikadır böyle
akgunbirsen ozlemak42 benim 37+4 yaklaşık 1.5 haftadır adet ağrısına benzer ağrılar var doktor yalancı sancılar dedi. Nst’de sancım 1 çıkıyor. 😄 bir ara baktım 0 yazıyor ama dediğiniz gibi bugün şiddetli kasıktan sol ayağıma vuran ağrı var sancıda var ama düzenli değil.
ozlemak42 akgunbirsen yalancı sancılarım oluyor benimde özellikle geceleri ama kasığımda olmuyordu sırtımda oluyordu bu sanki çok farklı bir ağrı gibi geldi yada daha önce yaşamadığım için yalancı agriysada bilemedim benim daha yeni başladı 15 dakikadır hala devam ediyor 🤷🏻♀️
ozlemak42 akgunbirsen devlet hastanesine gidiyorum canım ve doktoruma ulaşmam çok zor hep aynı doktorada gitmedim hangisine ulaşmaya çalışsam onuda bilmiyorum acilden giriş yapıcam olmazsa şansıma kim denk gelirse 😁
akgunbirsen ozlemak42 git canım hayırlısı olsun doğumsa bir avazda inşallah. Değilse bile bacaklarıma neden vuruyor diye sor benim yarın kontrolüm var ben soracağım ama benden önce öğrenirsen yazarsın snaa zahmet 🤗
ozlemak42 akgunbirsen tamam canım haber ederim bir avazda olmasa da bir kesikte inşallah 🙈😁 çok teşekkür ederim ♥️🤲🏻
ozlemak42 akgunbirsen canım acile gittim benimki pelvik agrisiymis vajinal varis var bende bugün pazara gitmiştim bide dükkanda eşime yardım ettim eve geldim süpürge falanda yaptım o yüzden olmuş çok ayakta durma ağır bişey kaldırma uyurken yastık koy arana dedi bacağıma vurmasida o yüzdenmis
Suheda ozlemak42 çok gecmis olsun vajinal varis bendede var evet ayakta cok kalınca felaket sisiyo ve ağrısı kasıklarıma kadar vuruyo benimde ahh cok zormus bu vajinal varis yaa benmde ilk gebelgiimde yoktu 2.de cikti
ozlemak42 Suheda aynen benimde ilk gebeliğimde hiç böyle bişeyim olmadı enfeksiyon dışında hiç bir rahatsızlığım olmamıştı bunda niye böyle oldum bilmiyorum 🤷🏻♀️