gzmatmc feyzaa34 daha çok kız gibi gözüküyor ama erkek de giyebilir çokta kız değil 😂 Kız dememin sebebi sadece 2 tane kalp olduğu için yoksa erkek de olur neden olmasın
Clementinee feyzaa34 ben kızımda olsa oğlumda olsa ikisinede severek giydirirdim bence unisex bi kıyafet
Nermin70 Benim.oglum olcak ogluma alirim mesela kizim olcak olsaydi düşünmezdim belki ama hediye gelse giydiririm. İkiside giyebilir bence
feyzaa34 Nermin70 kayınvalidem almış ama biliyor gıcık olduğumu kıyafet hususunda kıza neden böyle bişey alıyor sırf beni iyice delirtmek için başka bir açıklaması yok
Nermin70 feyzaa34 kiz oldugu halde neden bole bi renk sectiki bidaha olursa oda giysin diye mi acaba bilemedim. Kiz cocuguna pembe fln aliriz genelde ama. Allah herkesin kalbine gore versin ne diyim ki 🤦
Civcivinannesiii feyzaa34 yaa iyide bu kiz kiyafeti zaten alt cizgili oldu diye erkek diyemi dusundunuz
Civcivinannesiii feyzaa34 resim kiz gibi ama erkekte giyer nolacak Ama alt erkek ust ve yaka kız 🤣baska takim alin karistirarak giydirin
Poyrazin_annesi Bence erkek😂 ztn yenı dogan bebekler kısa saclı oldugu ıcın erkege cok benzıolar hele bunu gıyse tam bı erkek görünümlü olur
Ece003 feyzaa34 siyah beyaz olduğu için kızda olur erkekte renk ayrımı bana saçma geliyor oğluma pembede giydirecem morda tabikide çiçekli fırfırlı değil ama düz penye veya gömlek şeklinde 😄