deletedmom27371 Mahber az önce sipariş verdim 🙊 napıyım temizlik yaptım yorgunum canım da çekti verdim gitti vallahii
KucukAnne538 Mahber Hamilesiniz sadece hasta değilsiniz niye kasıyorsunuz bu kadar haftada 1 kesin yerim bacım ilk çocuğumda da böyleydim bunda da böyleyim rahat olunn 😅🤣
Ladybird06 Mahber Ye bence bir şey olmaz. tabii ki sık sık yememek gerek ama canın çekerse 1-1.5 ayda bir falan yiyince de bir şey olacağını sanmam.
Cerenayyildiz Hanzademerve benim doktorum mayonez ketçap yasak dehil demisti sadece sakatat ciğer yeme çiğ et yeme salam sosis türü yeme dedi
Deryaiso Hanzademerve toksiplazma olmamak için çiğ süt ürünleri ve et ürünleri yememeye dikkat etmek önemli buna iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerde dahil canım mayonezde çiğ ürünlerle yapıldığı için doktorlar önermez benim doktorum hazır ketçaplara da güvenmediği için yeme dedi
Deryaerbil Mahber alt tarafı köfte arası ekmek yiyorsunuz 😅 yiyin ya bir şeylik olmaz kola içmemelisin ve tavsiyem ketçap mayonez koydurmayın.özellikle mayonezli çiğ yumurta var bilginize ..
Cerenayyildiz Mahber ye gitsin bisey olmaz bende canm istedikçe yiyorum burger King mesela dünde Domino’s
Hanzademerve Deryaiso benim doktorum hiç bilgilendirme yapmıyor bende yeni gebeyim canım ne isterse yiyorum:(
rojinlina44 Mahber haftanin 2 gunu yiyorum sonucta hasta degil hamileyiz bu kadar kasmamak lazim ki hic yemedim bir kere yesemmi diyorsun ye yani ne olabilir ki 🤔🙄
ogrencianne35 Mahber valla 9 ay boyunca herşey yedim hamburger 2 kere yedim şalgam bile içtim 😂😂 çiğ kofte de yedim allah a şükür çocuğum gayet sağlıklı 3600 doğdu 😂 korkmayın 1 2 kereden birşey olmaz
1425 Mahber Hamile bir arkadaşım gerçekten hergün yerdi biz çok yeme dememize rağmen birşey olmaz derdi gerçekten de şuan çocuğu 2 yaşında ve gayet de sağlıklı doğurdu 🤷♀️
Aysegul354 1425 merhaba ekim. İndirim sayfasında yazan waikiki kodunuzu kullandim hakkinizi helal edin 🤲
Semy Mahber ne zararı olabilir ekstra kalori harici. Alın yiyin. Her ay yedim valla hiç pişman değilim. Şimdi siz söyleyince canım çekti bir sipariş vericem yine yicem 😁
Prens1prenses2 Mahber Ye canm bişey olmaz ya bende yiyorum ara sıra ne yapalım yani bence vicdan azabıylada alakası yok ya 😉
prensesimveannesi Mahber hamburgerden ne olabilir ya ayda 1 yedim ben 😂 şuan 38 haftadayım bi sıkıntı olmadı şükür
Tugbamete Mahber canım ne zaman isterse yiyorum valla ilk gebeliğimde de normalde nasıl yaşıyor ne yiyorsam öyle devam etmiştim bu gebeliğimde de aynı şekil ilerliyorum bir tek kola içmemeye özen gösteriyorum geri herşeyi kendime serbest kıldım 😂
Merveonay Mahber amannn sende 😀 benim yryip içemediğim kalmamıştı ilk hamileliğimde canım bir kere diyorSun sen birşey olmaz Ye