Mahber Kızlarrrr canım çok hamburger çekiyor ama korkuyorum yemeğe. Malum yararı yok ama bi kerecik yemekten de zarar gelir mi, bilemedim 😕yiyen var mı aranızda. Bu arada 16+2 haftalık gebeyim
Happybsrn Mahber ne hikmetse ben de öyle kolay kolay hamburger istemem, ama ilk hamilleligimi öğrenince canım çok çekti bı iki kere yedim nefsim kurudu en azından şimdi istemiyor 😊 yani öyle istiyor ki kafadan attayim diyorsun dağa çok tetikliyor
gizzzy35 Mahber Ya yiyin gitsin 🙈 Ne olabilir ki? Bende perşembe günü kontrol sonrası Burger King yiyeceğim mesela çok canım istiyor 🙆
Guley_ Canım hamileliği bu kadar zehir etmeye gerek yok bence hayatin en güzel dönemi canin çekeni ye iç az miktarda aşırıya kaçmamak şartıyla ben her sey yedim içtim sakatat da dahil çok şükür hiç bi sıkıntı olmadı
Yagmur1907 Ohooo neler yedim biliyormusun her gün mü yicen sanki ye gitsin hiç birşey olmaz. Tadını çıkar hamileliğinin 🥰
mutlugebeee Mahber abartmamak şartıyla canım ne isterse yedim, hasta değil hamileyiz kasmayın kendinizi bu kadar🤷🏻♀️
Burcunuz Mahber kız bacım ye nolcak sanki 🤭🤣 can boğazdan gelir valla 39 haftalıgm. Bu haftaya kdr herşey yedim ictm🤣🤭
ressamistanne Mahber bende bi kere yedim eşim beni dr a şikayet etti hamburger yiyor diye. Dr haftada 1 ye dedi ki ben şişmanım
sheyda1991 İçinde mayonez olmasın ona dikkat et yeterli. Az yediğin müddetçe sorun olmaz ama abartarak yersen zaten normalde de zararlı :)
Ayssunn Mahber kız ben her fırsat buldukça yiyorum 😂😂 geçen 3 gün ard arda yedim 38+6 haftalık gebeyim 😂😂
Bademcim Mahber gerçekten böyle mi düşündünüz :) ? Ya millet alkol alıyor , sıgara içiyor günde 1 paket. Yapmayın canınız istiyorsa yiyin ne zararı olabilir bebeğe bir hamburgerin
Adalina09 Mahber Mesela ben cipsi yoğurda batırıp yiyom umarım sağlıklı oluyordur 😂 bir kaç kere bende yedim hamburger bir sorun yaşamadım
Sellinn Mahber yani tabi belkide cok fazla dikkat ediyorsundur ama sahsen bu kadarda bana garip geliyor yani hasta degilsin sonucta bu kadar kendine eziyet etme zararli olan seyler iste sigaradadir ickidir ne bileyim.benzeri seyler disinda bazi yemekler dışında neden bu kadar abartiyorsun bildiğin güvendiğin temiz bir yerden hamburger yemek ne gibi bir zarar verebilir yapmayin alah askina 😉