eCeCik Mavi1 ben bi kutu denemelil aldım şimdi açtım baktım öyle incecik küçücük değil ve koku 0 sanırım cidden sadece su😂
PelinHekimoglu Ben oğlumda Doğumdan itibaren ıslak mendil kullandım Ne yara bilirim ne pişik nasıl başlarsan öyle gider.Çoğu tanıdığım başlarda pamuk falan kullandı özendi birşey olur diye piştikten kurtulmadı popoları siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
eCeCik Clover yani duyu kovada hazırlamadan çeşmedeki ılık suyu kullanırım diye düşünmüştüm açıkçası😂 ama gece olayında haklısınız bunu düşünmemiştim
esoeso eCeCik ıkısnıde kullandm cock pişik oldu bugn eczacı ddı elnden geldggnce yıka yıkayamdgn yerlrde kulln onları
Esa Mavi1 stok yapmani tavsiye etmem canım hem pisikten dolayı hemde kilosundan dolayı mesela 3 paket 2 numara alırsın ama kilo alımı hızlı olur tosbik olur 1 paket elinde kalır ha şöyle bişey var o paketi kullanirsin bez bağlanır ama bebek rahat edemez bacak kısmı sıkar taşmalar olur kenarda hazır dursun istiyorsan hepsinden 1er paket alabilirsin bizde 2 numaranın 3. Paketinden yarısı kaldı şimdi 5 aylık 5 numara kullanıyoruz ama küçük geliyo elimdeki paket bitsin 5+ veya 6 alcam 😊
Unzile35 Esa Canım 1 paket dediğin aylık olanlar mı ? Ben sleepynin deneme paketi vardı 20 tl onlardan aldım bir tane içinde 40 lı 1 numara 40 lı 2 numara ıslak mendil ve alt açma örtüsü var ne kadar süre idare eder ya da neyden ne kadar daha almam lazım hiç kestiremiyorum 😔 bu deneme paketinden 1 tane daha alsam 1 ve 2 numara 80 er bez olacak yeter mi acaba ?
aysgl24 eCeCik pamuk aldım ben baby me nin lazım olur die sleepy nin yeni doğan ıslak mendilinide aldım ama pamuktan şaşmıyorum 👍
Edbanne eCeCik ben oğluma hep pamuk kullandım, sıkıntı yaşamadım. Şimdi 2.de de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Bir tek dışarıya çıktığımızda doğal denilen, parfümsüz ıslak mendillerden kullanmayı düşünüyorum. Diğerini taşıması zor oluyor.
selen8sefam eCeCik ben ilk zamanlar ıslak mendil kullanmayı düşünmediğim için Pamuk aldım suyla temizlerim zaten ne kakası olacak hemen çıkıyo pamukla kuzenimde görmüştüm ıslak mendili dokundurmaya gerek bile yok. Markete gittikçe ıslak mendil alıyorum ilerde kullanacağım için stok yapıyorum 😄
selen8sefam Mavi1 bebek bezi stok yapmayı elinde patlayabilir ama bol bol ıslak mendil al ben öyle yapıyorum oda zırt pırt bitecek nasılsa 😄
Elanaz eCeCik Ben pamuk kullanmayı düşünüyorum. Ablam ve yengem de aynı şekilde genelde poposunu yıkadılar ama gerektiğinde pamuk kullandılar. Termosun içine ılık su doldular, gün içinde pamukları ıslatıp ıslatıp temizlediler. Gayet pratik oluyor su hazır olunca.
Kubra3458 eCeCik Canım ben pamuklardan da almıştım ılık suyla silerim diyordum poposunu ama okadar alt değiştiriyorsun ki gece de,yani gidip ıslatayım felan yapamıyorsun sürekli🤷🏻♀️
esoeso Flz valla oyle yapan cok gece yıkayamm da o uykuyla ama gundzlerı yıkycm🤣🤣🤣 yıkamk dedgn ne ıkı dk suyun altna tutacn o kdr
Bilge35 eCeCik yok canım altını almadan önce hafif ılık suyu hazırla bi kaba. Sonra batır batır sil canım. Sonrasında uni baby yeni doğan kullandık hep ablamlar hala da onu kullanıyor. Su ve mendil sadece kokusuz dogal içerik. Ama alırken dikkat at canım üstünde yeni doğan yazanı almaya. Güle güle büyüt bebeğini.☺
Nilayyy Üff herkeste bilinç anne ya da o moda girmiş bile. Doğunca asla yapmayacağınız şeyler bunlar. Şu an üretilen ıslak mendillerin çoğu Yenidoğanlara göre düzenlenmiş alkol yok paraben yok. Temiz baktıktan sonra pamuk,ıslak mendil pek bi önemi Yok. Ama bi kağıt havlu okudum o kadar da insafsız olmayın be kağıt mendil ne ?
esoeso Nilayyy kskee sende greymişin o moda azck valla bn yıkıyorm yıkmayada devm edcm yapamycgmz seylr oldgmu nerdn blyn cok bilmş annecik
Ecocan eCeCik ben bugun 12 li aldim yuzde 97 si suymuy onu kullanmayi planliyorum yeni dogan icin olanlarida var hassas ciltler icin olanlari da var johnsons baby markasi