nevarneyokk Tecrübeleriniz veya duyduklarınızla cevaplarınızı bekliyorum hanımlar duruma göre alacağım veya gereksizse bir de onu almayayım diyorum
deutschetraum nevarneyokk biz alacağız canım titreşimli olanlarından yeğenim 2 aylık durmuyo bi türlü ona koyunca sakinliyor
Kubra3525 nevarneyokk evde hep onda yatırıyorum yemek yaparken mutfaga götürüyorum bensiz durmuyor çünkü anakucagında bakışıp yemek yapıyoruz😂
Yzaman nevarneyokk Benim ki ucuz olanlardan öyle titreşim li kendinden sallamali flen değil ama o bile çok iş görüyordu kızımı büyüttüm 4 yaşında şimdi kardeşi büyüyecek inşallah 😁 mutfağa götür salona götür yanında dursun iş yaparken 😁
teachervera nevarneyokk Bana ablam almıştı bebeğim 3 aylık valla kurtarıcm oldu Allah razı olsun ondan
Kubra3525 nevarneyokk teşekkür ederiz teyzesi inşallah❤️ Çok pahalı olmasına gerek yok iş görsün saglam olsun yeter 150 tl ye almıştk biz
Yzaman nevarneyokk insan ilk ne gerek var diyor sonra ise yaradığını görünce iyi ki diyor ama çok pahalı birşeye gerek yok otururken ucuna bas sallanıyor zaten
nevarneyokk Yzaman Yok ben alırsam çok pahalısını almam zaten hediye olarak birine kitleyebilirsem o alsın 😀
Yzaman nevarneyokk Hediye olarak aldircaksan aldır 🤣 bizim kinin resmini atacagm şimdi o bile iş görüyor yani
Petyynut Çok arada kaldım ben de ama sonunda almaya karar verdim ve aldık. Chicconun otomatik sallanan ana kucağını aldık yorumları güzeldi titreşimi sallanma hızı süresi ayarlanıyor indirimde çoğu otomatik ana kucağına göre çok daha uyguna geldi
Fundabshn nevarneyokk Biz hepsi buradadan 1500lük olan anakucağını 450ye almıştık hani şöyle söyleyeyim bazı bebekler durmuyor durmak istemiyor bu sebepten çok fazla satış görüyorum dolap uygulamasında ve hepsiburadada letgo vs böyle bakıp alabilirsiniz zaten 6 aylık falandır kullanımı daha çok olcağını sanmıyorum ama kesinlikle tavsiye ediyorum 😊
Ayseesr Ben ana kucwgi almadım canm. Bebek arabasini trawell sistem aldım gerke görürsem puseti ev içindede kullanabilirim. Hamak aldık ana kucsgi yerine
nevarneyokk Ayseesr Ha benimkide öyle hem bebek arabam hem ayrı pusetim var araba koltuğunu olması için şimdi bende mi öyle yapsam dedim
Fundabshn nevarneyokk Tabi ki buyrun 🥰 https://ty.gl/on0ueolm29 Aynısını aldık ikinci el sizde araştırıp o şekilde bulabilirsiniz dolap uygulamasındada vardı haberiniz olsun 💕
Fundabshn nevarneyokk sizin için buldum bile dolap’ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/x5GH0 ♥️♥️
Ayseesr nevarneyokk pusetin varsa gerek yok bence canm zaten aynı işlevi görüyor sallanıyor sonucta hem evde kalabalık yapmaya hemde masraf yapmaya gerek yok bence :) ama senin kararın tabiki