portakalcicegii Kullanan var mı ? Sabah aç karnına içtim kalktığımda çarpıntı, halsizlik vardı. Şimdide garip bir şekilde mide yanması desem degil bulantısı desem oda degil değişik hissediyorum. Halsizlikte başladı
Mevaninannesiii portakalcicegii Ay canm o beni perişan etti ac karna içtim çarpıntı halsizlik mide ağrısı yaptı , gece yatmadan önce içtim bu sefer de aşırı ishal yaptı. Doktora söyledim değiştirdi ilacı
Moniza portakalcicegii benim doktorum rahatsız ederse seni içme dedi ama kan degerlerimle alakalıdır çok zorlama kendini içmek için dedi sende bir doktoruna sor bence canım
portakalcicegii Mevaninannesiii yarında akşam yatmadan almayı deneyeceğim 🙏 olmazsa bende değiştiririm 😒
Poyrazin_annesi Ay bnmde mıdemı cok bulandırıyo ıcmek ıstemıyrm bi isal yapıo benı bi kabız . Zorla ıcıyrm
portakalcicegii Moniza benim kanım normal çıktı ama demirim garip bir şekilde düşük çıktı. Doktorumda sadece 1 kutu içmen yeterli dedi ama zorlanacağım sanırım
Moniza portakalcicegii anladım canım bende gece yatmadan içiyorum bir sıkıntı yaşamadım inşallah sendede olmaz .bol bol ıspanak yemeye çalış canım yiyebiliyorsan ciğer de ye
portakalcicegii Moniza bende gece içeceğim bakalım zaten günde 1 tane yeterli dedi 😒 ikisinin yiyorum ama yinede düşmüş bende anlayamadım
Blge1 portakalcicegii toplam 6tane içebildim iki keresinde kustum çok mide bulantısı yaptı bende doktoruma söyledim değiştirdi şuan maltofer kullanıyorum doktoruna söyle değiştirir canım