RamoNazz Dün 38+0 da spinalle doğum yaptim daha bi hafta vardi ama nst de sanci çıkınca aldilar. Evet kendi isteğimle sezeryan oldum :) ama benim icin cok zordu yani ölüm gibi birsey oldu ama kimse ölmedi 😄 agrilarim cok fazla oldu. Bugun ikinci günüm boyundan başlayan bi baş agrisi var cok kötü uzaninca geçiyor ama ayaga kalkinca başım kopacak zannediyorum. Bol sıvı ve kahve al diyolar bugun turk kahvesi ictim ama parol ictim bana mısın demiyor! Sizce ne yapmam lazım bu illetten kurtulmam için?
Kubra_dmrr RamoNazz Türk kahvesi değil canım nescafe klasik içmen lazım sade acı olan onun etkisi var diye biliyorum bi onu dene
Barnymoloztas RamoNazz ben de dün spinalle dogurdum.hic bas agrim yok.3 tane neskafe icmistim.bide cikolata
Haziranannesii RamoNazz bana doktorum bir hafta boyunca nescafe iç ihmal etme demişti süt tozu olmayacak ama sade bende sürekli tükettim hatta bir haftadan daha fazla ağrı hissettikce içtim sizde bolca tüketin.
Duzenliozkan12 Ben 10 gündür çekiyorum daha yeni yeni geciyo Allah yardimcin olsun 10 gün boyunca hastaneye gittim serum takıldım dayanamiyodum ağrılarına kahve falan hiç bişey fayda etmedi serum iyi geliyodu
ebru_ecrin_demir Malesef dogumdan çıkar çıkmaz kahve içmen gerekiyordu bu konuda doktorun uyarmadımı Ben ameliyathaneden çıkar çıkmaz içtim çok şükür başgrım olmadı ki ben normal hayatta kronik başağrıları çeken biriyimdir
BelinayCaliskan ebru_ecrin_demir gazının çıkmasını beklemeden birseyler yedirin iciriyorlar micanım Sezeryan yapmadım ama merak ettim bide yürümeye başlamadan da yiyebilirsiniz demi birseyler
Melekbt RamoNazz allah yardımcınız olsun ben nasıl bişey olduğunu biliyorum o ağrının benim ki kürtajdı o yüzden midir bilmiyorum Ama başımın altına yastık kıymadan dümdüz yatmak gerektiğini ve kafein almam gerektiğini sölemişti doktorum ve bol su iç🤗
ebru_ecrin_demir BelinayCaliskan epiduralde dr dogum bittiğinde uyarıyo sadece çay kahve neskafe gibi bişey içmeni dogumdan çıkar çıkmaz içtim ben ama yemek içmek hemşirelerin dediği zaman oluyo