Eylul2797_ FusunF masallah bende 18 haftalık oldum ama böyle kelebek vırpınır gibi hissediyorum anlık ama hemen gelip gidiyo 3üncü gebelik zayıfımda neden net hissedemedim anlamadım hafif biseyler hissediyorum hemen geciyo
badembid Buket_dadas ne zaman biri ellese karnımı asla hareket etmiyor bizimki de😂 ama kimse yoksa maşallah kıpır kıpır😍♥️ Çok heyecanlı ve güzel bir duygu Allahım size de zamanında nasip etsin inşallah dışarıdan belli olması da ayrı bir duygu 😇 ♥️🧿
erdem_agah Buket_dadas 30 dan sonra belli oluyor dışarıdan. Ama her çocuk farkli benim oğlum cok sakindi karnımda. Öyle can yakıcı tekmeleri yoktu. Ama bazi bebekler tekmeyle can yakabiliyor 😁😁
Buket_dadas Alya2733 cok saol ozaman 4 haftam daha var sabırsızlıkla bekliyorum minik oğlumun hareketlerini🙈🥰😘❣️💙
Sakinem212 Buket_dadas 25 +2 olduk dışarıdan fark edilmiyor fazla ama hereketşerini net hissediyorum bazen çok sert vurdupunda karından belli oluyor ama normal hareket ettiğinde yok yani.
Buket_dadas Sakinem212 hm anladım Yok kuzum bizim minak daha dısar Idan beli olmadı hic ondan cok korktumda sükür Degisi Yor zamanları heran ola bilir😆🤣😘🥰💙🙈