Aytflz hiç öyle düsünmeyin 🤗 bundan 21 yıl once kuzenime kız demişler erkek doğdu mesela o zaman sistem tabi böyle değildi sonra eşyalarını değiştirdiler bizde 14+4te öğrendik 15+2de başladık 21 haftalığiz bitirdik co gu ürünü renkli tabiki alırken hep acaba değişirse dedim 18+4te yeniden sordum yüzde 200 kız demisti 😊 şimdi her seyini aldık sağlıkla geleceği günlere birer birer yaklaşıyoruz, mesela aldiklarinizin etiketlerini vs koparmayin fişi saklayin ileride yıkamadan once kontrolunuz olursa yeniden sorun ondan sonra toplu halledersiniz eğer öyle bir durum yasanirsa değişim yaparsınız🙏 biz 18+4te detaylı ultrasonda da baktii doktorumuz , normalde de detayli bakiuor her gittifimiz de o hafta da yine detayli bakıldı, cinsiyeti öğrenince bir dahaki kontrolde yine sorarsınız , okuduğum doktor kitabinda cinsiyet için 13.hafya gösteriyor tabiki bu herkese göre değişiyor kimi 12 kimi daha sonrasinda ogrwniyor birazda minife bagli bizimki cok hareketliydi ikinci ultrasonda gorduk simdi arrik 17. haftamdan bu yana gelişim kitapları okurken hareketlerini hissediyorum 😊 Bizde de ismi en basında belliydi erkek ve kıza gor3 isimdi kızımız olucak ve ismini değiştirmedik😊 mesela ben 4.ayımda kapı susunu vs her seyini yaptım sonra yeniden sordum doktora kesin kız demisti 😊