NesrinH balbocegim27 bende deraylıda kesın erkek dendi bı umut belkı kıza doner dıye beklıyorum hala😬 artık hayırlısı Rabbım saglıklı sıhatlı hayırlı bır sekılde kıcagımıza almayı nasıp etsın🤲🏻🤲🏻
Zumra_tuba1235 ruveyda98 ay ne güzel ya ben 18 haftalık oldum dün doktor hala göremedi bende öğrensem bı ☺️
ruveyda98 Zumra_tuba1235 özele mi gidiyorsun bazen makinelerden ve bebeğin duruş poziyonlarından dolayı göremiyorlar gitmeden çikolata ye meyve suyu iç ben her kontrole girmeden yerim ve hareketlenir. Doktorum hafif karnımı sallar yüz resmini almak için hatta oda işe yarıyor bebeklerde tepki verdiyor
Balarisiii Withbaby bana da kız dediler ben de bekliyorum değişecek mi diye kıyafet almak istiyorum alamıyorum 😊
ayseumuy Koi hiç bir bilgim yok ama çok iyi Bi doktordu özeldi zaten hatta ben normalde yanılmam nasıl kız demişim falan dedi
ayseumuy Koi 12 ay öncesi genelde tahmin oluyor zaten kesin olarak 16dan sonra kesin olarak bişey söylüyor benim doktorum da 12. Haftada söylemek istemedi ben ısrar ettim. Şuan 33 e dogru gidiyoruz 🥰
blueberyy00 Balarisiii senin haftadayken sadece tahminde bulundu 18 haftalıkken gidicez onda öğreniriz inşallah
blueberyy00 Balarisiii ancak onda rahatlıyor zaten insanların içi hep bı acaba değişirmi şüphesi oluyor 😂🤭 kıza benziyor dedi bize ama bakalım kesinleşecek mi değişecek mi
dundarrmervee Balarisiii Biz 12.haftada gittiğimizde erkek dendi ama 16.haftada farklı bir doktora gitmiştik kız dedi. Ve sonra bir iki doktora da gösterdik kız olduğu anlaşıldı bebişimiz 💜