0322sukran Balarisiii 12 hafta da tahmin de bulundu 16 da net söyledi ve suan 28 haftalığım halen aynı
Aycaaa571 Balarisiii 15 inci haftamda baktırdım zaten saolsun göstermicek gibi değildi beyefendi çok rahattı😄
Balarisiii balbocegim27 hahaha😂😂 bana da kız dedi ama değişecek diye kıyafet bile alamıyorum ama içim gidiyor almak için😂😊😊
Sbldgn balbocegim27 🤣🤣🤣🤣 devlettemi özeldemi çıkıntı yok demişlermiydi canım 17 de detaylıdamı gördünüz pipiyi 🤣🤣
hilalmevsim_3467 Balarisiii 14.haftada tahminim var aslında demişti ama parti yapacağınız için 16.haftaya bırakalım dedi doktorum tam 16.haftada öğrendik 🤗
gldn065807 Balarisiii 13 haftada tahmin yaptı 16 net kız dedi baska bir doktora da gittim oda kız dedi acaba bende düşünüyorum 3 doktordan sonra değişirmi 😅
Merveikratanem Balarisiii kızımda 12. Haftada ikizlerde 14 Haftada biri kesin erkek dendi diğeri yer dar olduğunda bakamadım 17. Haftada digeride %99 erkek dendi 20. Haftada detaylida ikiside kesin erkek dendi
gldn065807 Balarisiii 22 kasıma ayrıntılı ulturason var bugün gittim baş aşağı ayaklar yukarda keyfini bile bozmadı valla 😅
balbocegim27 Sbldgn 17 de devletteydi aslında kadın benim ısrarım üzerine söyledi pozisyonu çok müsait degil di 21 de de devlette erkek dediler sonra detaylı da da erkek cikti sonraki kontrollerde de erkek dediler