Seda42 ErvaVeBebegi iyi değil canım öyle tartışmamız olmadı ama soğuğuz ben mesafeli davranıyorum ben ıstanbuldayim anacim konya da 😣
ErvaVeBebegi Seda42 eger tartismaniz olmadiysa canim azcik yakinlik göster belki iyi olursunuz 🤗 Allah yardimcin olsun bende ailemden uzagim iyi anliyom seni 😞
Mercimekveannesi ErvaVeBebegi kiz genel olarak bir yardımı yok kredi çekip eşyaları falan aldılar ama benim altın ve paralarım gitti ayrıca istediğim beyaz eşyalar alınmadı mesela benim ailem yatak odası ve ceyizime neler neler harcadı hep sabrettim sustum eşim için ilk başlarda daha çok sevgi vardı zamanla doldukça sevgi falan dinlemiyorsun
ErvaVeBebegi Mercimekveannesi haklisin canim bende olsam bende bi müddet sonra istemem ztn ben biraz hazir cevabim sabir da biter bi yere kadar
humaninannesi61 ErvaVeBebegi Aslında ne farkederki ilk torun son torun😌 Evladın ilki sonu olmadığı gibi torununda sevgisi öyle olmalı zaten 😍 MaşAllah Allahım kimsenin ağzı tadını bozmasın. Ben çok üzülüyorum zulüm gören gelinlere😓
ErvaVeBebegi humaninannesi61 aynen canim haklisin ama ilki bi ayri heyecan belki bilmiyom suan ilk bebisim belkide ben öyle düsünüyom suanlik 😍😂 ama evet bende üzülüyom sonucta artik kizin olmus ailesini birakmis gelmis kapina sevinip bi evlat daha kazandim diyecegine bu ne iskence cektirmesi 🤔😞
EsraifciUur OlgaArslan şaka gibi resmen nasıl insan nasıl ana olmus ya. Bir annenin tek dileği yavrusunun mutlu olması olmalı. Benm annemin iki gelini var isteyerek aldı ikisinide hep der ki oğullarım eşleriyle mutlu olsun beni aramasalarda olur der Allah yardımcın olsun canm
ErvaVeBebegi [bilinmeyen] aynen benimkiler de öyle esim ev isinde yardim eder görümcemde öyle kayinanam da yemeklerimi yapar birsey isteyince hemen kosa kosa ayagima getirir yani haklarini yiyemem hepsi iyiler cok sükür insallah herkez mutlu olur aile önemli 😍
ErvaVeBebegi Ozgecnn Allah im evlatlarimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🙏🏻😍
m-u-n-e-v-v-e-r OlgaArslan Rabbim iyi etsin ya.. o nası bi anne öyle 😡 Allaha havale et Rabbim herşeyin en iyisini bilir canım .. Zamanla herkes ektiğini biçer