ErvaVeBebegi sanslıymışsın canım🙂 allah bozmasın. Bizimkiler pinti ve kullanmayı seven insanlar eşim senelerce çalışmış babası hastaymış kendi sigortasını kapatıp kaç sene babasını sigortalı göstermiş çalışmış tüm maaşını eline saymışlar onlar bir düğün yaptı ama herşeyimi aldılar kınada kaynanamin suratı bes karıştı nisanda bile nisan foto parasını bizden aldılar yani bildiğiniz dengesizler istanbulda yaşarken 2 sokak ötede oturuyorduk ne gelirdi ne arardı kaynanam hamile kaldım herşeyimi kendim yaptım ne bir yardim ne bir destek varsa yoksa küçük oğlu okuyor küçük oğlu burs almış onu şimdiden ödemeyi düşünüyor taşındık annem hep yanımdaydı her konuda destek oldu kadın bir toplamaya gelmedi birde gelip ne biçim toplamissnz gibi salak salak şeyler söyledi ben çok yüz verdim hep sabrettim zamanında ama hamilelikten midir birikmislikmi dersiniz açtım ağzımı yumdum gözümü dayanamadım artık 2.5 sene oldu bir evlendiydiler esyalarini aldılar ama ne para ne altinlarimi bana verdiler lafta onlar yaptı sayılıyor esim icin hep sustum sabrettim son noktayı koydum ben görüşmüyorum artık eşim arada kendi konuşuyor evlerimiz yakınken 2 sokak ötede gelmiyordu çocuk olunca gelicekmis istemediğimi söyledim umarım gelmez okadar nefret ettim ki rabbim kimseyi kimseye düşürmesin inşallah 🙏