Cemre91 simgc bende yarın sabah yapmayı planlıyorum canım erken gebelik testi 5 gün var adetime inşallah yarın çıkar🙏🙏
DDenizDD Cemre91 Benimde adetime 5 gün kaldı canım, elimde bir tane erken gebelik testi var, bende yarın sabah yapmayı düşünüyorum, inşallah ikimizde mucizevi haberleri alırızz inşalllah 🌺❤️❤️
Cemre91 DDenizDD ayy canım haber verelim bir birimize sonuçlarımızı inşallah ikimiz de hamileyizdir güzel sonuçlar alırız 🙏🙏
Nihalgvnyldz DDenizDD benım elimde kaset test vardı çıkmadı bugün yaptım adetıme 6 gün var yarın gıdıp kan verıcem canım çıkar mı sızce ?
DDenizDD Cemre91 inşallah canım valla güzel haberler alalım hemencecik, bende senin gibi sabahtan erken gebelik yapacağım çıkmaz ise perşembe veya cuma günü kan vermeyi düşünüyorum, inşallah 🙏 hamileyizdir
DDenizDD Nihalgvnyldz kaset teste genelde canım yumurtlamadan itibaren 12 günü çıkıyor demişti doktorum, birde yumurtlamadan sonra en erlen 12 gün kan ver canım, inşallah hep birlikte güzel haberler alırız🙏
Nihalgvnyldz DDenizDD canım suan 6 gün var adetıme yumurtlama zamanımı gecmıstır dimi dedıgın tarıhten
DDenizDD Nihalgvnyldz bence geçmiştir canım ama istersen regline bir iki gün kala kan ver istersen oda en erken, kesin sonuç regliden sonra alırsın
Hiram96 Rina adetim 3 gün gecti test yaptım pozitif cıktı bnimde muhtemelen varsa kanda cıkar ama idrarda adet gecikince dha net cıkıyo
Mamman simgc Ben de reglime 4 gün kala test yapmıştım dayanamayıp😄 ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün hastaneye gittim kan testi yapıldı. Sonuç pozitif 😊