Mere Kizlar 7haftaligiz internetten baktim sakincali diyor ama inek karacigeri yemek sakincalimi gebelikte
Defne74 Mere tadımlık olarak yenirse sakıncası yoktur ben yiyordum hamileligimde üzerinize sürerseniz eelinizle biyerinizi kaşırsanız dogum lekesi olusuyo orda
Hcrcllr Mere ilk 3 ay kesinlikle onerilmiyor. Daha sonra doktorum ayda bir kez yiyebilirsin demişti ama ben korkuma 2 3 kez falan az miktarda yedim
Songullsevukk Mere ilk kızımda da hiç dikkat etmedim bu hamileliğimde de etmiyorum dana ciğeri çok severim ayda bir mutlaka yerim 😊 Bir sakıncası yok diye biliyorum aşırıya kaçılmaz ise tabi.
Defne74 Mere canım aşısırıya kaçmamak şartıyla yiyebilirsin ama bunlar gebelikte hep varlar salam sucuk sosis ciger daha bi sürür şey var ama tadımlık insanın canı çekiyo nede olsa ben sevmem ama yinedw yerim herşeyden vitamin almak zorundayız
Hcrcllr Mere içerisinde yüksek miktarda A vitamini var ve bu da doğum kusuruna sebep oluyormuş ahh bende çok severim ama işte maalesef yemiyorum
Cerenayyildiz Benim doktorum çoğu şeye izin verir ama ciğer kesinlikle yeme dedi bence riske atmayın doğumdan sonra rahatca yersiniz hersey serbest zaten