BirPatiSever Kızlar doktorum 24. Haftada aç gel, bazı testler yapıcam dedi. Şeker yüklemesi mi yapacak, siz de başka hangi testler yapıldı bu haftada. Ve 24. Hafta derken 23+… mı yoksa 24+… mı randevu almalıyım
Hilal-95 BirPatiSever detaylı yaptırdınmı 24 kdar detaylı 24 snra 28 kadar sanırım şeker yüklemesi yapılıyor cnm aç gidiyosun ama şeker yüklemesi için tek gitme bence cnkü kötü oluyor kafan baya şeker olsada olmasada ben cok kötü olmustum😕 annem yanmasaydı Allahdan ama şeker cıkmadı bende
Zehra9616 BirPatiSever bak kosede daha fazla yaziyo ordanbhamilelik cizelgesine gir hafta hafta yaziyo neler yapildigi canim
Sema2019 BirPatiSever ben bugün yaptım 25+4 um çok şükür temiz çıktı ama 1 günde 3 defa kan alınması insanin canini acitiyor ki benm kolumdan 1 sefer de kan almadı diye 4. Defa deldiler 😐🙄
BirPatiSever Hilal-95 evet bugün detaylıya gittim. 24ünde kendi doktorum çağırdı. Şekerden başka ne testler yapılıyor. Birde 23+… da mı gideyim, 24+ da mı 🤷♀️
Hilal-95 BirPatiSever 24den snra gttim kuzum ben 24 de snra yaptırdım açlık bakıcak bsy içiceksin snrasında tekrar bakıcak felan baska bsy yok bıldığım kadarıyla ama bana normal kan testıde yaptırdı doktorum aç gelmısken istedi