Aycaduru nazar olabilir de nazardan once medikal durumuna bakmak lazim. Uyuyamiyorsa evin isisi cok mu sicak ya da soguk? Bebegi cok mu giydirdiniz. Ya da az?Oda kuru mu? Burnu tikali olabilir. Gazi vardir belki karni agriyordur. Midesi agzina geliyordur reflusu ilabilir. Sut alerjisi vardir belki mesela bizim kizimizda sut alerjisi cikti ben 5 aydir sut urunu hic biraey yemiyorum.bebekler ilk 3 ay kendilerini hala anne karnind zannediyorlar o yuzden ona oradaymua gibi hisettirecek birseyler deneyebilirsiniz. Yarim kundak karanlik, sac kurutma makinesi gibi beyaz sesler. Hatta siz hamileyken dinlediginiz muzikler.ben uyumadigi zamanlarda kendimi de onu da
Soyup cipla bir sekilde sarilip oturuyorduk.Ac olabilir. Yenidogan bebisler cok acikir. Bebeklerde gece gunduz kavrami yoktur o yuzden belki de gunduz cok uyumustur. Nazar icin Nas Felak okursunuz gecer gider Rabbim kucuk bebeklerin koruyucusudur siz bu dualaei okuduktan sonra yukarda siraladiklarimi gozden gecirin. Nazar diyip varsa bir aorun gozden kacmasin