Ezoooo Merhabalar , 50gr şeker yükleme testinde sonucum 142 çıktı doktor 100grlık da yapalım dedi sizce çok mu yüksek 2. Yüklemesinde çıkmayan var mı ve nasıl bir tedavi izleniyor😔
kucukhobby-11 Ezoooo ben de 75 gramlıkla yapılmıştı tek sefer 115 çıkmıştı. Sizin sınırda çıktığı için miktarı arttırmış. Yaptırın bence yine. biraz mide bulandırıcı ama gebelik şekerinin bebeğe ve anneye etkisi çok fazla
rgk Ezoooo bende 146 çıkmıştı. yaptırın 100 ü. o artık kesin teşhis olacak. umarım çıkmaz, benim cıktı 7 haftadır diyet yapıyorum. Çıkarsa zor bir surec sizi bekliyor olacak. diyet yapmak çok zor çünkü. inşallah çıkmaz diyorum tekrar🤱
Ecemm33 Ezoooo benimde 150 çıkmıştı 100 mg deneyelim dedi ben yaptırmadım açlık tokluk takip ediyorum Abur cubur bıraktım kendimce diyet uyguluyorum
Zeynov Ezoooo Bana 50gr da 148 çıkmıştı iki hafta önce, bugün yeniden yaptırdım 100gr ile sonuçlar bu şekilde çıktı. https://imgyukle.com/i/kyZ1tp
Ezoooo kucukhobby-11 50 grmda bile 1 saat sonunda tansiyonum düştü kustum umarım 100de daha fazla etkilenmem. Teşekkür ederim
rgk Ezoooo Evet endokrincım diyetisyene yönlendirdi hemen. 10 gün içinde düzene girmezse insulin demişti, şükür şu an kontrol altında
rgk bbbusrra-1 biz cuma 32 olacağız inşallah. canım o kadar bisiler çekiyor ki, dört gözle doğumu bekliyorum. bu hafta çok acıkmaya başladım diyet bana çok geliyordu bu haftaya kadar
Zeynov aslann_annesi Henüz doktorum görmedi yarın görücek, ama araştırdığım kadarıyla normal gözüküyor umarım öyledir..
Ezoooo Zeynov Bence de normal görünüyor umarım öyledir. Benden 1 gün sonra tekrar istedi size neden 2 hafta bıraktı acaba