Mrsvaroll Hanımlar aranızda lazere gidip sıkıntı yaşayan var mı ve ya hâlâ devam ediyorum sıkıntı yok diyen 🤰🏻🤷🏻♀️
Gzmlerce Mrsvaroll benim bildigim dogumda herhangi bir faydasinin olmasigini hormonlardan dolayi ve hekimlerde dogumdan 6 ay sonra izin veiyorular
Hilal-95 Mrsvaroll ben önceden gidiyodum ama gebelıkde bıraktım yanı neden bılmıyorum ama bende tüylenme hiç olmadı ama bı cok kadında hamılelıkde kıllanma oluyomus bnce snrasında devam et ışıklar felan bilemedim riske atma
Ozge2805 Mrsvaroll gebelikte gidilmeside tehlikeli doğumdan sonra 6 ay da önerilmiyor sütü felan herşeyi etkiliyormuş
1mervedir Mrsvaroll hamile olduğumu öğrendikşerinde hemen dışarı aldıalr şzerin bebek üzerindeki etkileri kanıtlanmamış ölüme sebebiyet verebilir bilinmezlik var yaptıramazsın dediler dondurdular doğumdan sonra devam edeceğim
Mrsvaroll Gzmlerce böyle Işın yayıyor bebeğe zarar felan verir diyorlar ama bilmiyorum internette de Işın yaymıyor zararı yoktur yazıyor çok kararsız kaldım ağda yaptıramıyorum lazerden başka da çarem yok 😕
Gzmlerce Mrsvaroll yani jilet yonetimini tercih edebilirsiniz suan icin 😢 evet zor biraz can sıkıcı ama en tehlikesiz olani o
Mellisssa Işının bebeğe bir zararı yok sadece hormonlardan dolayı kıl köklerinde artış deride lekelenme kızarıklık yapablir diye önermiyolr bn o yüzdn bıraktım doğumdan snra baslayacgm
Suzanne Bebeğe zararını bilemem ama hamilelikte vücuda verilen lazer ışığı tam tersi daha çok tüylenmeye yol açıyormuş