ozgese-s Kızlar memnun kaldınız mı yoksa özele mi gitmeliyim karar veremedim 😔 Yaptıranlar yardımcı olabilir mi ?
Nzr06 ozgese-s bende post açtım böyle perşembe günü randevum ankara şehir hastanesine doktor nasıl ilgilimi merak ediyorum
gbyalcin ozgese-s ben yer bulamadığım için özelde yaptırdım ama randevu bulduysanız gerek yok bence özele. Benim en uygun bulduğum 500₺ ama gerçekten çok ilgiliydi
userbame Bir dakika falan sürdü.sanırım makina hesaplıyor.özelde de yapılabilir tabi ben özeldeki doktoruma tekrar yaptırayım mı diye sordum.Gerek görmediği için tekrar yaptırmadım
Emine1906 Ben yaptırmıştım doktorun ilgisinden alakasından çok memnun kalmıştım herşeyini gösterdi söyledi bi tane de fotoğrafını vermişti
ozgese-s Zehra9616 23.haftama denk geliyor beğenmezsem özele giderim diye düşünüyorum ama geç kalmış olmuyorum herhalde bilgin var mı canım
Zehra9616 ozgese-s 24 sonuna kadar vaktin var gata da hic bir test yapilmiyo zubeyde gelen gecen hani en iyisi sehir hastahanesi bu konularda canim
ozgese-s gbyalcin Yer buldum şükür bende araştırdım 750 aşağı yer yoktu ama iyi bakılsın istiyorum kararsız kaldım
gbyalcin ozgese-s bildiğim kadarıyla şehir hastanesi iyi ama kendim yaptırmadığım için bilemiyorum da 🤷🏼♀️ eğer memnun kalmazsınız özelde yaptırabilirsiniz, ben iki gün sonrasına hemen almıştım randevu