Zeynur biz suan 27haftalıgız canım ikiz erkek bebeklerim olucak inşallah öncelikle rabbim hepimizin kucagına sag Salim vermeyi nasip etsin hastanede kalmadan Küvöz nedir bilmeden Doğum yapıp ikisinide kucaklayıp evimizde saglıkla sıkıntısız büyütmemizi nasip etsin rabbim amin benim ilk haftalarımdan beri alt tarafımda çok fazla baskı oluyor ve çatı kemiklerim çok fazla agrıyor acıyor sağa sola dönmek pantolonumu giymek için bile çok zorlanıyorum şimdi 27.haftamızdayız ve ben artık geceleri yatamıyorum sanki karnım geriliyor asılıyor bişey dönerken çok acı çekiyorum doğru düzgün bişey yiyemiyorum karnım davul gibi doğurdum doguracagım sanki sanırım mideme çok fazla baskı yapıyor ve az yememi sağlıyor mide yanmam var ara sıra bi ziyaret edip gidiyor bulantı çok fazla ağır yaşamadım ilk oğlumda daha kötüydüm 6 ay çektim bunlarda iyiyim şükür ama yinede oda bazen bi geliyor ilaçlarımı içmek istemiyorum midemi bulandırıyorlar haddinden fazla bişey yersem direk gidip çıkarıyorum şişkinlik yapıp mide kabul etmiyor onun dışında mecbur oğluma bakmak zorundayım 2yşında ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor yeri geliyor kucağıma almamı istiyor ve alıyorum sırtımdan belime inen bi agrı var acaba oğlumu kucağıma aldığım için mi oluyor diyorum bilmşyorum ama agrılarla yaşamaya alıştım artık sanırım idrar kaçırma vss. Bunlsrı saymıyorum bile rabbim tezzamanda sağlıklı bebekler Versin bir Ağrı’da kurtulmamız dilegi ile