H1994 Dilekkkkkkk bende aynısını yaşıyorum şuan 30 haftalığım sağ tarafına çok yatıyorum sabahları kalça tarafım uyuşmuş bi şekilde kalkıyorum ayaklarım ağrıyor magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor sanırım
Dilekkkkkkk kusadasi bende magnezyumu gece içmeye başladım günde iki soda ve muz yiyorum bu gece rahat uyumuşum
Dilekkkkkkk Selin12- maalesef bi ara daha şiddetli oluyor sanırım on gündür çekiyorum bi dün gece rahat uyumuşum. Demir vitamininize de baktırın dediklerinizi de yemeye devam edin yoğurtta ekleyin🤗
Dilekkkkkkk Ylz_ zaten sürekli tuvalete gidiyorum farketmedim daha doğrusu. Ama yasadıklarımız aynı gün içinde iş yaparken bşy yok uzanınca falan hissediyorum rahatsızlığını gece uyutmuyodu düne kadar dün rahat uyumuşum ama 1 e kadar uyuyamadım yinede
Dilekkkkkkk Selin12- yeşil yapraklı sebzeler falan yiyin muz sade soda günde iki tane için süt yoğurt bolca yine
mottorelax Kızlar bugün doktora danıştım. Magnezyum d3 vit demir ilacı başladı. Bunları kullanırsan hiçbiri kalmaz dedi hatta bel ağrısıda bunların eksikliğinden olurmuş blg olsun